Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una ciutat 10, una revista 10

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Tres individus deambulen pels carrers de Barcelona des del vespre fins a la nit arrossegant un 1 i un 0 gegants i un generador elèctric. No és una ‘performance’, tot i que les persones amb què es creuen s’ho poden pensar. Són gent de Time Out Barcelona que busquen un lloc, però no qualsevol, per fer la foto de la portada del desè aniversari. Ho proven i ho proven. I ho tornen a provar.

Aquesta escena pot servir per resumir com és l’esperit Time Out: il·lusió i compromís. I pencar molt. Aquest esforç es fa per al número 487: ja han passat deu anys des que es va publicar el primer número, però continuem amb les mateixes ganes de treure el millor de la ciutat. A través de les nostres pàgines hem apostat pels joves amb talent, com quan el 2008 ja vam avisar que s’havien de seguir les incipients carreres del dramaturg Jordi Casanovas, l’actor Nao Albet i el fotògraf David Ruano, entre d’altres.

Vam fer un homenatge a Pepe Rubianes quan ens va deixar el 2009, i ens vam emprenyar quan van apujar l’IVA a la cultura el 2012. Ens vam fotre, amb un somriure amarg, de la corrupció de la nostra ciutat quan vam descobrir les converses que gravaven els gerros d’alguns restaurants. Hem reflexionat sobre el turisme i altres problemes cívics, hem posat l’altaveu a les dones creadores i hem reivindicat la diversitat sexual. Hem projectat com podria ser la Barcelona del futur i hem indagat en la seva història, des del 1714 fins a la Guerra Civil.

En els moments magres ens hem aferrat a la cultura. I ens hem fet famosos per les nostres llistes: les millors braves, el top 10 d’arrossos, els llocs més bonics de la ciutat, bars per fer un gintònic collonut... Setmana rere setmana, hem pres el pols a la ciutat i us l’hem explicat amb el rigor (i la conya) que us mereixeu. Copsar tot el que ha passat aquesta dècada és impossible, però sí que us hem intentat resumir des de la nostra perspectiva tot el que hem viscut en els nostres primers deu anys de vida en un reportatge especial que hem elaborat per celebrar l'aniversari.

Gràcies per aguantar-nos!

Últimes notícies

    Publicitat