Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Gelato' Sant Jordi i 'Gelato' de roses
Badiani'Gelato' Sant Jordi i 'Gelato' de roses

Una gelateria de Barcelona vendrà gelat amb gust de roses per Sant Jordi

També oferirà un gelat de Sant Jordi fet amb mozzarella i salsa de maduixes silvestres

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Sant Jordi és una de les dates més esperades a la ciutat de Barcelona. El bon temps s’haurà instal·lat a la ciutat, els carrers s’omplen de roses i llibres i tots els barris celebren diferents esdeveniments per a tothom. Sens dubte, és una diada plena d’emocions. I per intensificar-les, la gelateria florentina Badiani vol commemorar la celebració amb un nou sabor de gelat: un gelat a base d’essència de roses. El dia 23 d’abril, tothom que s’apropi als locals de la marca a Rosselló, Mandri, Glòries i Sant Cugat, podrà tastar aquest nou producte i decidir per ell mateix si la creació expressa el sabor de la màgica diada de Sant Jordi. Això sí, només estarà disponible de manera molt limitada.

Un altre producte que només es podrà menjar per la diada és el gelat Sant Jordi, una invenció que Badiani va presentar l’any passat i que enguany torna gràcies a l’èxit que va tenir. Es tracta d’un homenatge a la tradició catalana, fet amb una base de mozzarella 'fior di latte' i una salsa de maduixes silvestres; sent el blanc del formatge una referència a les pàgines blanques d’un llibre i el vermell de la fruita les fulles de les roses.  

'Gelato' Sant Jordi (esquerra) i 'Gelato' de roses (dreta)
Badiani'Gelato' Sant Jordi (esquerra) i 'Gelato' de roses (dreta)

Regals pel dia de Sant Jordi

Badiani té acostumats als seus clients a ofertes i regals cada cop que tenen una celebració entre mans. Fa prop d’un mes, per exemple, els seus establiments regalaven una capsa de gelat a canvi de la compra d’una Colomba (un pastís típic italià). També, a principis de febrer i amb motiu de la inauguració del seu quart local a Barcelona, la marca regalava gelats, croissants i còctels durant una setmana. 

Sant Jordi no podia escapar de l’amabilitat –i les tàctiques de màrqueting– de Badiani, per això el dia 23 d’abril al local de Rosselló (c/ Rosselló, 232) hi instal·laran una ruleta de regals amb premi assegurat per a tothom. L’única condició per participar-hi és seguir la gelateria a les seves xarxes socials. 

Badiani
Foto: BadianiBadiani

NO T'HO PERDIS: Les millors gelateries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat