Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
rata a Barcelona
Foto: @bcnlegends

Una rata es passeja per l'aparador d'una cafeteria del centre de Barcelona (i la capten en vídeo)

Cada cop és més freqüent veure rosegadors per la ciutat a causa de les altes temperatures

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Amb les altes temperatures molts animals surten a veure la llum del dia pels carrers de Barcelona. Els insectes com les paneroles o els mosquits són uns dels que es deixen veure molt més a l'estiu, però no són els únics; les rates també tenen calor. Cada cop és més habitual veure aquests rosegadors per la ciutat que, en la majoria de casos, ja gairebé no s'espanten dels humans. Normalment, passegen pels carrers, però gràcies a un vídeo penjat a Twitter, van descobrir una rata tafanejant l'aparador d'una cafeteria al centre de Barcelona.



La presència d'aquests rosegadors presenta un greu problema de salut pública, ja que són uns animals portadors de diverses malalties. Aquesta proliferació s'ha notat sobretot a Plaça Catalunya, on està la cafeteria afectada. Els propietaris del negoci han confessat que ja fa anys que tenen aquest problema i que es van veure forçats a contractar una empresa de control de plagues.

Barcelona no és l'única afectada per la presència de rates, diverses ciutats de Catalunya també pateixen el mateix problema. Alguns dels consells que donen els experts per mantenir-les lluny són netejar bé les restes de menjar amb el que les rates es puguin alimentar, llençar les escombraries amb freqüència i tenir compte amb el menjar de les mascotes, que acostumen a atraure els rosegadors.

NO T'HO PERDIS: Les millors cafeteries de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat