Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Visitar el Terrat Viu és gratis tots els caps de setmana d’abril

Aquesta és la segona de les deu sorpreses amb què el Museu de Ciències Naturals celebra el desè aniversari al Fòrum

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

El passat 27 de març el Museu de Ciències Naturals va complir deu anys al Parc del Fòrum i va prometre una sorpresa per cada mes del 2021. La primera va ser la inauguració de l’exposició permanent del Gabinet de curiositats de la família Salvador. Doncs bé, un mes després, arriba la segona sorpresa: les visites al Terrat Viu seran gratuïtes tots els caps de setmana d’abril. També seran gratis les visites guiades que es fan els dissabtes a la tarda, però en aquest cas caldrà realitzar una reserva prèvia.

El Terrat Viu es va inaugurar el juny del 2020 i és la primera coberta verda silvestre de la ciutat. És un espai de 7.100 m²  situat al terrat del museu i està plantat amb flora adaptada al clima mediterrani. Més concretament, s’han triat plantes herbàcies que necessiten poca quantitat de terra, ja que la limitació de pes de la coberta no admet arbres ni vegetació pesant. L’espai està distribuït en tres prats i tres llacunes silvestres on es poden trobar tota mena de plantes anuals, adaptades a la proximitat amb la mar. I atenció, que al Terrat Viu no tot és flora: també hi trobareu un hotel per a insectes!

NO T'HO PERDIS: L'edifici de Barcelona que ha crescut una planta sense que te n'adonis

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat