Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Amor Odi Radioshow

  • Què fer, Gravacions de tv, ràdio i podscast
The Sey Sisters
Foto: Satélite KThe Sey Sisters
Publicitat

Time Out diu

Un espectacle radiofònic i audiovisual amb la música en directe de Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals i The Sey Sisters

És possible separar un autor de la seva obra? I separar la lletra de la cançó? Hidden Track i Radio Primavera Sound s'ho plantegen en un espectacle radiofònic i audiovisual amb música en directe a l'Auditori, el pròxim 25 de març a les 21 h.

Amor Odi Radioshow gira al voltant del 'leitmotiv' que emmarca aquesta temporada: l'amor i l'odi. Dos contraris que serveixen com a fil conductor per explorar l'amor tòxic a través de les cançons romàntiques transmeses de generació en generació. Parlaran de temes dels quals s'ha cantat tota la vida, però que a la llum del segle XXI se'ns revelen com a perpetradores de violència.

Les artistes Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals (Renaldo & Clara) i The Sey Sisters posaran veu a cançons de Britney Spears, Lana del Rey, Blondie, The Crystals, Tammy Wynette... amb una 'all-female band' formada per Marina Herlop, Sandra Monfort i Andrea González Giráldez

Presentat pel músic i icona queer AL-V, el show compta amb la col·laboració de Daniela Blume, presentadora 'Daniela en la nube' de Radio Primavera Sound, el còmic Març Llinàs i la poeta Mireia Calafell. Per 20 € l'entrada, disponible a la pàgina web de l'Auditori, podreu gaudir d'un show divers i feminista per combatre la toxicitat de les cançons d'amor. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Preu
20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà