• Què fer

BARQ. Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona

El festival celebra la seva segona edició del 10 al 15 de maig de 2022, durant la Setmana d’Arquitectura de Barcelona

Publicitat

Time Out diu

Arriba la segona edició del BARQ – Festival Internacional de Cinema d’Arquitectura de Barcelona, que s’inclou dins del Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona. Del 10 al 15 de maig tindrà lloc l’esdeveniment que coincidirà amb la setmana de l’Arquitectura de Barcelona.

La programació del BARQ aplega documentals d’arreu del món que no s’han projectat mai al nostre país i amb una gran capacitat de traslladar debats d’actualitat a tota la societat. Comptarà amb set llargmetratges i dotze curts a competició, que es projectaran als Cinemes Girona de Barcelona i al Disseny HUB, i durant els dies del festival les pel·lícules seleccionades també estaran disponibles a la plataforma Filmin.

El Festival s'inaugura el dia 10, juntament amb la projecció de 'Building Bastille' al Disseny HUB. Dimecres hi haurà la primera sessió de curtmetratges amb títols com 'Robin Hood Gardens: A brief history' o 'Moonshine', l’endemà, divendres, hi haurà una segona sessió de curts. El cap de setmana començarà amb unes sessions de tarda i nit de llargmetratges i una sessió especial 18 a 20 h. Com a cloenda, es projectaran tres curts i se celebrarà la cerimònia d’entrega de premis al Design Hub Barcelona.

El programa del certamen inclou diverses activitats paral·leles que se celebren al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya com la presentació del projecte “La sala de cinema del futur” o “Localitzacions amb Pier Paolo Pasolini: Una mirada entre cinema, paisatge arquitectònic i figures humanes” on participaran el director de cinema Ila Bêka i l’arquitecte Fredy Massad.

Detalls

Adreça
Preu
7 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà