Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Celebra el Dia Internacional de l'Art a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Lita Cabellut
© Lita Cabellut

Celebra el Dia Internacional de l'Art a Barcelona

Per gaudir de l'art en totes les seves dimensions i disciplines, avui i cada dia!

Per Eugènia Sendra
Advertising

El 15 d'abril se celebra el dia internacional de l'art a proposta de l'International Association of Art, coincidint amb la data del naixement de Leonardo da Vinci i per promocionar i conscienciar sobre la necessitat de la creativitat. Hi ha moltes maneres i disciplines d'apropar-se a la cultura i l'art i convé reivindicar-les cada dia, però aquestes són algunes propostes per si voleu celebrar l'efemèride.

Lita Cabellut
© Maria Dias

Les millors exposicions de Barcelona

Art Galeries

Amants de la pintura, la fotografia, l'escultura i de l'art en general: aquí teniu una tria de les millors exposicions que podeu trobar actualment als museus i galeries de Barcelona. Seleccioneu la vostra i prepareu-vos per gaudir de les mostres en actiu més importants que cal veure a Barcelona ara i en els pròxims mesos.

Advertising
La espera (Margot)
© Iván Moreno

Museus que obren gratis els diumenges

Art

El MNAC, el CCCB el Museu Picasso són alguns dels museus de Barcelona que tenen entrada gratis el primer diumenge de cada mes. D'altres són d'accés lliure els diumenges a partir de les tres de la tarda. Una bona manera –i econòmica– d'acabar la setmana!

La Fábrica. Ricardo Bofill
©Lluís Carbonell

10 edificis d'arquitectura singular

Art

La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·ligents que han fet de la ciutat un lloc millor.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising