Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cicle Espiritualitats

  • Què fer, Activitats curioses
Centre LGTBI de Catalunya
Centre LGTBI de CatalunyaCentre LGTBI de Catalunya
Publicitat

Time Out diu

Un programa amb tallers i activitats gratuïtes al Centre LGTBI amb l'espiritualitat com a camí per la llibertat personal i col·lectiva.

El Centre LGTBI de Barcelona presenta el nou cicle d'activitats 'Espiritualitats'. Durant els mesos de novembre i desembre, tenen programades diverses trobades, xerrades i exposicions que faran un recorregut pel concepte d'espiritualitat fora de les religions monoteistes i el paper de les dissidències al col·lectiu en el passat i el present.

Una de les activitats és l'exposició 'Encanteris i dissidències', que durarà fins al 31 de desembre, i que vol mostrar aquelles identitats dissidents que han estat marginades per desafiar els estereotips de gènere, sexualitat i ideals religiosos, entre d'altres. 

Dintre del cicle hi haurà recorreguts, com 'Espiritualitats, religions i sexo-afectivitats fora de norma: una història de persecució i resistència': un viatge per la ciutat on es descobriran els senyals que han deixat religions i espiritualitats al marge de la societat. També hi haurà la taula rodona 'Morir guay' sobre la mort i els rituals sobre aquesta, i la formació 'Morir queer: Acompanyament i espiritualitats possibles' per saber com fer costat a les persones dissidents en els seus últims moments. 

Totes les activitats són gratuïtes. Poden ser de lliure accés fins a completar aforament o s'especifica necessitat d'inscripció prèvia al correu electrònic inscripcions@centrelgtbibcn.org 

Detalls

Adreça
Preu
Gratuït
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà