Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coses per fer a Barcelona aquest dimarts festiu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Park Güell
© Shutterstock Park Güell

Coses per fer a Barcelona aquest dimarts festiu

Descobriu tot allò que ens ofereix Barcelona aquest dia festiu

Per Time Out Barcelona Editors
Advertising

Tss, tss, mireu el calendari. Veieu el dia marcat amb un altre color? Això vol dir que és festiu! Aprofiteu el dia lliure per anar al cinema, al teatre, a veure una expo, a passejar, a fer un gran àpat. Barcelona ens ofereix això i mot més!

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al desembre.

Fira de Santa Llúcia de Barcelona
Foto: Shutterstock

Mercats de Nadal

Botigues Art, artesanies i aficions

Per comprar l'arbre, les llums, figures del pessebre, regalets artesans, obres d'art o simplement per passejar i respirar esperit nadalenc. Aquests dies a Barcelona se celebren fires i mercats de Nadal, mireu la nostra llista i trieu el que us vingui de gust. Opcions no en falten.

Park Güell
Foto: Shutterstock

Il·luminació de Nadal de la Sala Hipòstila del Park Güell

Llocs d'interès Llocs i edificis històrics El Coll

Enguany, el Park Güell també participa en els actes de Nadal de la ciutat i durant les festes –fins al 6 de gener–, la il·luminació de la Sala Hipòstila, que no es pot veure de manera habitual, estarà encesa a partir de les 17.30 hores. Així podreu gaudir d’aquest indret emblemàtic amb una perspectiva nova. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising