Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Crims. L'exposició

  • Què fer, Exposicions
Crims l'Exposició
La Perspetiva / Palau RobertCrims l'Exposició
Publicitat

Time Out diu

I si poguéssim convertir-nos en investigadors dels relats més foscos de la nostra societat?

'Crims' és un dels podcasts més exitosos del país i un programa de televisió que ha batut rècords d'audiència. I ara, 'Crims' també és una exposició que consisteix en un recorregut immersiu per les Sales del Palau Robert, per conèixer en profunditat els casos més recents de la crònica negra que s’han convertit en capítols del programa de televisió.

I com és per dins aquesta exposició? Doncs la mostra consisteix en una experiència física i interactiva que permet als visitants interactuar amb els diferents casos i conèixer els tres punts de vista que sempre són presents a 'Crims': el de l’entorn de les víctimes, el dels criminals i el dels que els investiguen.

L'exposició permet conèixer la ment dels assassins i els mètodes de treball dels investigadors, i ofereix al públic la possibilitat de seure en una taula d'interrogatoris o participar en una ronda de reconeixement policial. Al final de la mostra, els visitants podran entrar a l'habitació oculta de l'exposició, això sí, només si han guanyat el joc de pistes interactiu -accessible a través d'un codi QR- que els convida a resoldre enigmes amagats a totes les sales de la mostra. 

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà