Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Curs de cocteleria a la Casa Bacardí

Descobreix els secrets dels còctels seguint els consells dels millors especialistes!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Estem a l'era dels còctels. Cada cop són més els restaurants i locals que aposten per oferir als seus clients aquests preuats combinats, revaloritzats després que comencés a baixar la febre dels gintònics. La inacabable gamma de mescles i sabors que ens ofereixen els còctels ha fet que deixin de ser una exclusiva del bàrman, i cada cop són més els que s'atreveixen a preparar-lo a casa, ja sigui per sorprendre els convidats o per gaudir-ne des del sofà.

Tot i això, els resultats no sempre són els desitjats. És per això que Javier de las Muelas, un dels màxims referents mundials de la cultura del còctel, l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT, i la fundaciò Alcohol y Sociedad, van recolzar el projecte, que ja fa 1 any va encetar Bacardí, d'oferir una nova 'Master Class' de cocteleria impartida a la Casa Bacardí de Sitges.

El curs, pensat tant per als aficionats que es vulguin introduir en l'art de la mescla com per professionals del sector que busquin ampliar els seus coneixements en aquest camp, ensenyarà des dels conceptes bàsics de la cocteleria tradicional fins a les novetats contemporànies del món de les begudes mesclades. Tanmateix, els assistents descobriran en primera persona i de manera interactiva les noves tècniques dels més prestigiosos coctelers internacionals així com les últimes tendències en ingredients dels còctels dels millors bars del món.

La classe magistral, que dura dues hores, s'oferirà tots els divendres, de 19 a 21 h, a la Casa Bacardí de Sitges per un preu de 25€. Els interessats us hi podeu inscriure mitjançant el correu electrònic info@casabacardi.es. Per mès informaciò, podeu visitar www.casabacardi.es.

Traieu el bàrman que porteu dins i descobriu els secrets del fascinant món de la cocteleria! Si no us veieu darrere d'una barra de bar, sempre podeu regalar-li el curs a algú i gaudir després dels còctels que us prepari! 


Voleu guanyar un curs gratis? Participeu en el nostre concurs!

També t'agradarà

Les millors cocteleries
  • Bars i pubs
  • Cocteleries

Prova alguns dels millors còctels fet a mida de Barcelona, i de passada, coneix els barmans amb més carisma de la ciutat. Tant si prefereixes una decoració clàssica, de vellut vermell i les begudes de sempre, com si vols un ambient més modern, tenim un lloc per tu. Trobes a faltar alguna de les cocteleries imprescindibles? Ens ho pots dir als comentaris de sota. Les 20 cocteleries de referència Dry Martini Amb l'intrèpid bàrman Javier de las Muelas no s'hi juga. Ni tampoc amb la llegendària barra d'aquesta cocteleria reconeguda internacionalment com una de les millors del planeta. Se les saben totes. La barra és l'escenari de les coreografies més complicades. Aquí  es venera el còctel. No goseu sortir sense haver provat el Dry Martini –sense competència a Barcelona– i alguna de les creacions magistrals de De Las Muelas. Tot i la seva popularitat i el 'punch' mediàtic del seu bàrman, el Dry Martini continua sent una referència ineludible. I és que, senyors, això no és una cocteleria, és una església. Semon 9 Night Els de Semon no en tenen prou de tenir una de les millors botigues gurmet de la ciutat, un càtering de luxe, tenir tres restaurants (un d'ells de cuina japonesa) i haver dut la marca a Madrid. Ara, tot aprofitant el local del carrer Santa Fe de Nou Mèxic, el Semon 9, aprofiten l'embranzida i continuen la festa de les 11 de la nit a les 2 de la matinada amb un espai on pots fer un còctel o sopar alguna cosa lleugera, ja sigui perquè acabes de sortir de l'oficina, del

Els millors mojitos
  • Restaurants

Us presentem els millors mojitos de la ciutat perquè assaboriu aquesta bomba de frescor i sabor amb plenes garanties El còctel cubà per excel·lència ja fa temps que ha conquerit Barcelona. Tot i així, no a tot arreu el preparen com Déu mana. Si voleu traslladar-vos al Carib sense sortir de la ciutat i no voleu fallar a l'hora de prendre un bon mojito, visiteu algun d'aquests locals! El més vist 7 maneres de conèixer gent a Barcelona Els millors consells per fer noves amistats (o alguna cosa més) Coneix gent Happn Descobreix a la gent més diversa i interessant que pots creuar-te per Barcelona gràcies a Happn! Ja sigui perquè acabes d'arribar a la ciutat, perquè et passes tot el sant dia a la feina, perquè totes les teves amistats estan emparellades o perquè t'acabes de quedar solter/a, a vegades pot resultar difícil conèixer gent nova a Barcelona. El ritme és frenètic, la gent ja té els seus cercles i a vegades ningú té la deferència de proposar-te que t'apuntis als seus plans. Sense adonar-te, pots trobar-te que et passes els caps de setmana de pel·lícula en pel·lícula i de sèrie en sèrie, parlant-li a les plantes i esperant que arribi el dilluns per anar a la feina i relacionar-te amb un altre ésser humà. S'ha acabat l'aïllament! A la ciutat hi ha moltes maneres de conèixer gent i forjar noves amistats (o el que sigui), només cal posar-hi una mica de voluntat i moure el cul del sofà. Aquí teniu 7 propostes per conèixer gent a Barcelona. Sigueu simpàtics, poseu bona cara i a

Publicitat
La ruta del Chartreuse
  • Clubs

Les millors cocteleries de Barcelona dediquen un còctel de creació a aquest licor Ahh, el Chartreuse... Aquesta beguda, elaborada per monjos cartoixans, us pot fer créixer pèls al pit de cop (té uns 55 % d'alcohol!). I té una història curiosa i apassionant: l'any 1605, un mariscal del rei Enric IV va entregar als monjos cartoixans de París un manuscrit amb el llistat de 130 herbes per elaborar un elixir tònic. És una beguda molt coneguda a Tarragona: després de ser expulsats de França, els cartoixans es van instal·lar a Tarragona el 1900, on va haver-hi producció. Fins al 1990! A França es va intentar imitar la fórmula però van fracassar. Els monjos van tornar indultats a Voiron el 1935, però van mantenir la planta tarragonina. Segles després, només tres monjos coneixen la recepta exacta, i així la preparen al monestir de Voiron, a Grenoble dels Alps. En honor a la data del naixement d'aquest beuratge, el dia 16 és el Dias del Chartreuse: i fins al 18 de maig, les millors cocteleries de Barcelona han preparat còctels de creació basats en el Chartreuse. Apart dels vuit còctels que us hem sel·leccionat, participen en aquesta ruta: Bocca Chica, Milano, Ajoblanco, Torre Rosa, Caribbean Club, XIX Bar, Negroni, Bankers Bar i Coppelia cocktail Bar. Vuit copassos verds que us faran sortir pèl al pit 41: Pêches en Gelée de Chartreuse El 14 de Abrll de 1912, a la sala menjador de la classe preferent del Titanic, es va servir un menú dissenyat per August Escofier, considerat un dels par

Bars de culte
  • Restaurants

A Barcelona fots una coça a un roc i en surt un bar, però no tots mereixen una menció especial. Aquesta llista recull els locals imprescindibles, bars de culte de visita obligada. Trobes a faltar algun bar de culte de Barcelona? Ens ho pots dir als comentaris de sota. L'Entresòl El local aposta per la 'qualité: la decoració és senzilla, mesuradament moderna, amb línies clares i lavabos degudament desinfectats. No li cal res més, perquè la seva personalitat es defineix sobre dos eixos inamovibles: una selecció musical que provoca atacs de priapisme i els millors gintònics de Gràcia, entre ells el senyorial Tanqueray Rangpur, una obra d'art amb llima, infusió de te verd i la mateixa aroma que el clatell d'Ana de Armas. Bar Mingus En una cantonada assolellada de dia i de nit, quan es creuen Comtessa de Sobradiel i Ataülf, a pocs metres del Harlem Jazz Club, hi tiren la canya com a Madrid. Sí, sí, ja sé què fa mal, però és cert. Un estudi científic ho confirma. Les canyes contenen la mesura justa de gas, la cervesa reposa i el cambrer serveix la copa sense que sembli que el persegueix un ramat de búfals. Kasparo En aquesta deliciosa terrassa, potser la millor del barri, hi trobareu saboroses tapes i plats del dia. Les seves braves Kasparo fan oposició a estar al top cinc de les millors de la ciutat. I val molt la pena també tastar les croquetes de ceps. Quimet i Quimet Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat