Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dalí: la màquina de pensar

  • Què fer, Concerts
Concert 'Dalí - La màquina de pensar'
Còsmica ComunicacióConcert 'Dalí - La màquina de pensar'
Publicitat

Time Out diu

L'espai IDEAL acollirà el concert immersiu de la ment de l'artista en dues sessions

El 24 de gener, el centre digital IDEAL acollirà un concert immersiu al voltant de la ment de Dalí i la idea del pintor de l'ésser humà com una 'màquina de pensar'. Es faran dues sessions, a les 19 i les 21 h, on el públic podrà veure què passa dintre de la ment d'un músic que interpreta la banda sonora que es va crear per a l'exposició immersiva, 'Dalí cibernètic', que van estrenar a l'espai el setembre passat.

El pianista i compositor Rafael Plana portarà un sensor EEG que llegirà la seva activitat cerebral mentre interpreta la peça, juntament amb un violí i violoncel. Aquesta activitat que s'enregistrarà, la transformaran en art visual els dos artistes Jordi Massó i Marcel Bagó, que es traslladarà a la sala de projeccions 360°, on el públic estarà veient a temps real l'estat del músic mentre interpreta. 

La relació de Dalí amb la ciència i la cibernètica ja es va mostrar a l'exposició de 'Dalí cibernètic' i el concepte de màquina pensant del pintor és el que ha inspirat a aquest concert immersiu. Les entrades es poden adquirir al web de l'IDEAL.

Escrit per
Maria Llinares

Detalls

Adreça
Preu
17,25 €
Horaris
19 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà