Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els millors estudis de tatuatge de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Guindero. Gypsy Garden
© Guindero Guindero. Gypsy Garden

Els millors estudis de tatuatge de Barcelona

Moda, tendència, art... Pots sentir el tatuatge de totes les maneres, però aquí convertiran la teva pell en obres d'art!

Per Erica Aspas
Advertising

Aquestes són les agulles de referència, els estudis més potents de Barcelona, on dominen tots els estils de tatuatges.

ONDO Tattoo
© Iván Moreno

ONDO Tattoo

Què fer

És l’estudi de referència en blanc i negre, un estil que, segons l’Alberto Ortega, mànager de l’estudi, “dona un resultat més satisfactori al tatuador”. Onze nois procedents de la il·lustració, el grafiti i algun autodidacte amb constància formen el seu planter. Des dels dissenys inclassificables d’Uve, al realisme de Welok i Braid i a la influència dels aiguaforts de Lucky Luchino.

Sacrifice
© Iván Moreno

Sacrifice

Què fer

De treballar a 'El Jueves' i a la sèrie 'Cálico electrónico' a ser un dels tatuadors top de Barcelona. Toni Donaire és un dels socis de Sacrifice, juntament amb Rodrigo Kalaka i Melow Pérez –dos tatuadors igualment destacables– i és una figura important en l’estil neotradicional. Els seus espectaculars dissenys estan inspirats en la mitologia i les ètnies. El trobareu en aquest estudi elegant i tranquil.

Advertising
Gypsy Garden. JotaPaint
© JotaPaint

Gypsy Garden Tattoo

Què fer

Jotapaint, Guindero i Ypsoinfarto són tres tatuadors de referència en color i els socis d’aquest nou estudi, on treballen amb tres tatuadors més i un convidat mensual. “Tots venim d’altres estudis, ens retroalimentem, fins i tot hi ha intercanvi de clients”, ens explica Ypsoinfarto. Hi trobareu perfils diferents, de la vella i la nova escola, amb un passat relacionat amb la il·lustració i l’art urbà. “El grafiti i el 'tattoo' són l’essència del carrer, de la llibertat”, afegeix. No us espanteu si els trobeu tirats a terra, dibuixant. És que els artistes no poden parar de crear!

Steelworks

Botigues Tatuatges i piercings El Gòtic

Diuen que l’experiència és un grau. Steelworks va ser dels primers estudis de pírcing que van obrir a Barcelona. “Era el 1996 i el Gòtic no era el que és ara ni era tan habitual trobar persones tatuades i amb arracades”. Ho explica la Marta, propietària i visionària, que el 2007va afegir el tatuatge al seu negoci –amb una noia!– i que ara està acompanyada pel Santi Cuevas, un artista de la geometria i el 'dot work'. Una parella que només accedeix a ser un trio amb Gonzalo M M, que cultiva el tatuatge tradicional americà.

Advertising
One O Nine
© One O Nine

One O Nine

Salut i bellesa Perruqueria

Aquest estudi comparteix espai amb una barberia i una perruqueria, així que podeu sortir amb el 'total look'. En la matèria que ens ocupa, els tres residents també responen al patró d’un passat vinculat a la pintura, la il·lustració i la publicitat. Trieu entre la versatilitat de Yotomy, el 'dot work' de Miss Sita i els tatuatges botànics de Tania Vaiana.

Family Art
© Ivan Moreno

Family Art

Què fer

Al món del tatuatge també hi ha 'rock stars', tatuadors respectats pel gremi, amb patrocinadors, milers de seguidors a les xarxes, carisma i un talent innegable. A Family Art n’hi ha molts, però en destaquen dos: Koan –fa còmic il·lustratiu– i Victor Chil –tatuador de 'new school', realisme i japonès contemporani–. Entrar a les seves cabines és un acte d’intimitat.

Advertising
Saudade Tattoo BCN
© Saudade Tattoo BCN

Saudade Tattoo

Què fer

El risc defineix l’estudi Saudade, al Poblenou, i la parella d’italians propietaris, l’Stefano i la Chiara. Per obrir un negoci en plena crisi (2011) i no fer-ho a peu de carrer i, en el cas de l’Stefano, per no seguir els estils habituals. La ubicació va ser escollida amb tota la intenció per no ser un estudi més que fa tatuatges com xurros: “Volem que la gent vingui per nosaltres, no per un 'tattoo'”, aclareix l’Stefano. Diu que encara està estudiant per fer el que vol, aplicar les tècniques de la pintura al tatuatge. Els resultats són espectaculars. La Chiara va néixer tatuant: “Amb 10 anys em vaig autotatuar!”, riu. És una dona amb les idees clares i un talent desbordant aplicat a l’estil neotradicional. Teniu on triar!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising