Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els 'sorpassos' culturals del 2013

Repassem 6 fenòmens que han triomfat i han capgirat lideratges

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat
Semblava que totes les festes d'ambient havien de caure en el house i l'electrònica més trallera, però aquesta temporada el 'sorpasso' l'ha donat una festa que és just el contrari. 'Churros con chocolate' es fa en un horari molt més relaxat, amb un ambient molt més friendly i obert, i a banda de les tasses de xurros que li donen nom, aquest any no hi han faltat festes temàtiques, com les de mariachis o la propera, amb cotó de sucre i ambient de festa de poble. I gratis.
Publicitat
La revelació peruana
  • Restaurants
A primera vista, la cuina peruana pintava com el típic club de mitja taula que fa una temporada bona i es converteix en l'equip revelació, però la velocitat amb què la resta de gastronomies està adoptant els seus plats, amb el 'ceviche' com a jugador estrella, podria convertir la peruana en la cuina de l'any. S'ha aconseguit gràcies a Gastón Acurio al Tanta o Albert Adrià al Pakta, però també amb la feina dels restaurants peruans populars que recomanem en aquest reportatge.
Hong Sang-Soo i Rodríguez
  • 5 de 5 estrelles
  • Cine
  • Drama
  • Crítica de Time Out

'En otro país', la primera pel·lícula estrenada a l'Estat de Hong Sang-Soo, un director de llarg recorregut i prestigi internacional, no ha estat un 'sorpasso', però ha sorprès amb les xifres de públic que ha tingut, comptant que s'estrenava només a 7 sales. El que sí que ha estat un veritable 'sorpasso' cinematogràfic aquesta temporada ha estat 'Searching for Sugar Man', estrenada al febrer i encara en cartellera. El documental tot solet va aconseguir que els responsables del Primavera Sound 2013 programéssin Rodríguez com una gran estrella. Tot i aquella indisposició d'última hora, serà a Barcelona el 8 de juliol.

Publicitat
  • Bars i pubs
És un clàssic del nord d'Itàlia, però a Barcelona fins fa ben poc se'n podia prendre a molt pocs locals. Tot i això, el fet de ser tan adequat al nostre clima està convertint l'spritz, aquesta barreja de Campari o Aperol amb prossecco i soda, en l'aperitiu de moda. Estem davant d'un possible 'sorpasso' al món del vermut, similar al que va protagonitzar el gintònic en la cocteleria ara fa uns anys?
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat