Festes infantils a Barcelona

Llocs i idees diferents per celebrar festes infantils a Barcelona

Festa d'aniversari

Per celebrar una bona festa d’aniversari existeixen opcions assequibles: aprofitar la part de dalt del parc de Joan Brossa i fer un pícnic; si cau a l’estiu, portar la canalla a la platja i que es remullin tot el dia, o fer una gimcana al parc de la Ciutadella seguida d’un bon berenar. Però si voleu organitzar una festa més grossa i especial, aquestes opcions us encantaran!

Escapar tindrà premi

La diversió d’un escape room no pot ser únicament per a adults. A Lock Clock (passatge del Patriarca, 4) ho saben i compten amb sales aptes per a nens. A partir de vuit anys han d’anar amb adults, però si en tenen dotze, poden viure l’aventura sols. Tenen diverses opcions de festes d’aniversari amb escape room, berenar, pastís, una animadora, jocs de taula, tallers... El preu varia segons el que demaneu.

Llegir-ne més

Disfressats del 1900

Si teniu canalla entre 7 i 11 anys, a La Pedrera s’ho passaran pipa. Els vestiran d’època, faran un joc de pistes per l’edifici de Gaudí i coneixeran com era la Barcelona del 1900. L’activitat es diu 'Bufeu, bufeu... que l’edifici no tombareu!', val 12 euros per nen i podran bufar espelmes vestits d’obrers revolucionaris.

Compra aquí Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample
Advertising

Els clàssics que mai no fallen

Al Zoo fa anys que celebren festes d’aniversari, amb un berenar amb tot allò indispensable i una visita als animalons del parc. Escollir el Tibidabo té l’al·licient de pujar a les dues noves atraccions per als més petits, un mini Huracán i el tren Txu Txu, i fer anys a un dels espais més emblemàtics. Els nens tindran menú especial d’aniversari, animació i sorpreses. I què em dieu de l’Skating? Generacions de barcelonins han bufat allà les espelmes i els vostres fills tampoc s’ho voldran perdre. Tirem de clàssics que sembla que tornen a estar de moda: calceu-vos les sabates i cap al Bowling Pedralbes! La festa pot ser de dia o de tarda, i inclou el menjar, la beguda i el pastís i dues partides de bitlles.

Llegir-ne més
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Festes urbanites

Festes urbanites

Happy Milk (Casp, 46) es defineix com un club per a pares, mares i fills i on també munten festes al vostre gust. Només heu d’escollir la temàtica i ells s’encarreguen de tot, fins i tot de la sessió de fotos! Baby Deli (avinguda de Pau Casals, 6) és botiga, espai per a tallers i cafeteria, i no hi falten les festes amb el segell saludable i ecològic. En canvi, Tipi Fiestas van a casa vostra i us munten una festa de pijames amb matalassos, tendes de campanya a l’estil tipi, decoració personalitzada, fanalets... a uns 30 euros per nen. I també fan el mateix en versió pícnic. I el millor, el preu inclou el transport, el muntatge i la recollida! Només us heu de divertir.

Advertising

Comentaris

0 comments