Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Inclús 2021

  • Què fer, Activitats de cine
Si Talía fuera ciega
Foto: ‘Si Talía fuera ciega’ (ONCE)
Publicitat

Time Out diu

La 9a edició del festival amb 31 obres audiovisuals de 14 països diferents

Del 23 al 30 de novembre, el CaixaForum acull la 9a edició de l'Inclús, el Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona.

L'edició d'enguany s'inaugura amb la projecció de la pel·lícula 'CODA', que explica la història de Ruby, l'única persona de la seva família que no pateix de sordera. Després de la projecció, hi ha programada una conversa amb una ronda de preguntes amb Karen, una noia CODA, acrònim de 'Child of Deaf Adults' (filla d'adults sords), qui compartirà la seva pròpia història. 

L'Inclús compta amb 31 obres audiovisuals internacionals de 14 països diferents, i combina projeccions presencials amb programació emesa per televisió a La Xarxa de Comunicació Local i la cadena betevé. El festival reivindica l'accés universal a les projeccions, per això, totes estan adaptades per a persones amb discapacitat auditiva i visual, íntegrament, i amb la presència d'intèrprets de llengua de signes. 

A banda de les projeccions, el festival manté dues activitats: 'Cinema blau', una projecció familiar oberta però amb una sensibilitat especial per a les necessitats de nens i nenes amb TEA; i 'Cinema en signes', una mostra de curts en llengua de signes. 

Finalment, es manté el concurs d'entitats 'Posa't en la nostra pell', els tallers escolars i la Jornada Professional, adreçada a aconseguir entorns culturals accessibles i inclusius. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
inclus.cat/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà