És l’any 2030. Si el nivell de l’aigua encara t’ho permet, estàs caminant pel carrer i sents un rau-rau a la panxa. Mires el rellotge (potser és un xip incrustat a la pell, potser portes un Casio d’aquests vintage, això no ho tenim clar) i t’adones que és l’hora de dinar. Busques algun lloc on calmar la gana, i finalment, seus en una taula d’una terrassa. Obres un codi QR amb el mòbil (si han aguantat prou bé el pas del temps) o bé desplegues una carta de paper. Què hi posa, al menú del dia?
A Time Out Barcelona volem especular, deabatre i imaginar al voltant de l’alimentació, la gastronomia i la restauració del futur. Per això hem convidat a 4 professionals del sector que ens ajudaran a posar sobre la taula els aspectes més importants dels menús que podrem menjar l’any 2030: Menjarem carn? Només farem servir apps de ‘delivery’? Tindrem productes de proximitat al nostre abast? Encara podrem escollir entre les postres o el cafè?
Per parlar de tot això, el dimecres 27 d’octubre a les 19 h, es reuniran a l’auditori de la Casa SEAT:
- Ricard Martín. Editor de Menjar i Beure a Time Out Barcelona, ha provat segurament tots els menús del dia que ofereix la ciutat.
- Carlota Clavé. És xef del Restaurant La Gormanda, conegut per una oferta gastronòmica que combina modernitat i tradició.
- Max Boniface. Cuiner vegà i expert en formatges vegans.
- Sergi Barulls. Xef executiu de Teresa Carles, el restaurant vegetarià de referència a Barcelona, conegut per la seva creativitat i innovació en la cuina sense carn.
Aquest debat forma part de les jornades Future Makers de Time Out Barcelona que tindran lloc a la Casa SEAT. Totes les sessions estan obertes al públic i són gratuïtes. A més, els assistents que us apropeu a Casa Seat també podreu participar en el torn final de preguntes.
Les entrades per a la primera sessió s'han exhaurit, estigueu atents a les nostres xarxes socials per a les següents!