Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Al restaurant
Shutterstock

Future makers: ens apropem a la Barcelona del 2030

Time Out Barcelona organitza tres sessions a l'Auditori de la Casa Seat per debatre com menjarem, lligarem i parlarem d'aquí deu anys

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

No us heu preguntat mai què i com menjarem en el futur? Endrapar un filet de vedella d’aquí a deu anys serà com demanar carn de dofí ara? I lligar, tornarem a tirar la canya als bars o només ho farem amb les 'app' de cites? I com parlarem? El DIEC acabarà acceptant 'totis'?

Nosaltres també volem saber cap a on ens dirigim i per això Time Out organitza les taules de debat Future makers, en què convidarem barcelonins i barcelonines que estan contribuint a canviar el món des de diferents àmbits perquè comparteixin els seus punts de vista sobre com viurem el 2030.

Les jornades tindran lloc a l’Auditori de la Casa Seat i ja tenim tema i data per a les tres primeres: El menú del dia del 2030 (27 d’octubre), Una cita el 2030 (23 de novembre) i Tot?s cap al 2030 (14 de desembre).

En la primera sessió comptarem amb la participació de tres joves xefs a qui ens ve tan de gust sentir com endrapar els seus plats. Són Max Boniface, cuiner i propietari de Väcka; Sergi Barulls (xef executiu de Flax & Kale), i Carlota Clavé, xef i propietària de La Gormanda. Ricard Martín també hi aportarà el seu punt de vista, madurat en els centenars d'àpats que ha digerit com a editor de Menjar i Beure de Time Out Barcelona al llarg de més de 14 anys. Tots quatre exposaran les seves opinions sobre com serà l'experiència d'anar a un restaurant d’aquí a una dècada en una taula que està moderada per Rita Roig

Totes les sessions estan obertes al públic i són gratuïtes. A més, els assistents que us apropeu a Casa Seat també podreu participar en el torn final de preguntes.

Les entrades per a la primera sessió ja s'han exhaurit, estigueu atents a les nostres xarxes socials per a les següents.

NO T'HO PERDIS: Els millors plans d'octubre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat