Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Future Makers: Tot?s cap al 2030

  • Què fer, Tertúlies i lectures
Identitats de gènere
ShutterstockIdentitats de gènere
Publicitat

Time Out diu

Com viurem la identitat de gènere al futur? Reunim a la Casa SEAT a persones per parlar de com serà la nostra expressió i identitat de gènere el 2030.

Si parlem del futur de Barcelona, és impossible obviar una de les grans transformacions que té lloc actualment a la ciutat i arreu del món. Té a veure amb com les persones ens relacionem amb el nostre gènere. 

Sí, sabem que el gènere és una construcció social, però també que determina molts aspectes de la nostra vida: com se’ns adreça la gent, com se’ns percep, què s’espera de nosaltres i fins i tot a quin lavabo hem d’anar. 

Per tant, en aquest debat ens volem preguntar coses com: Haurem superat el binarisme de gènere l’any 2030? Què hem de canviar perquè això sigui possible? Tindrà sentit seguir fent servir etiquetes com ‘home’ o ‘dona’? Hauran canviat les expectatives socials d’aquestes categories? Serà més fàcil viure la nostra identitat de gènere lliurement?

Per parlar de tot això, el dimarts 14 de desembre a les 19 h, es reuniran a l’auditori de la Casa SEAT:

- Març Llinàs: Guionista, humorista i formador en temàtiques de gènere i LGBT

- Rai Crespí: Terapeuta especialitzat en el treball de gènere i les masculinitats 

- Júlia G. Escribà: Dissenyadora de moda de roba sense gènere

- Berta Vallvé: Artista, estilista i formadora en feminismes i LGBT

Aquest debat forma part de les jornades Future Makers de Time Out Barcelona que tindran lloc a la Casa SEAT. Totes les sessions estan obertes al públic i són gratuïtes: per inscriure't, només has d'omplir aquest formulari. A més, els assistents que us apropeu a Casa Seat també podreu participar en el torn final de preguntes.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà