Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Illa Fantasia

 • Què fer
 • Fora de Barcelona
 • preu 2 de 4
 1. Illa Fantasia
  Foto: Instagram @illafantasiaIlla Fantasia
 2. Illa Fantasia
  Foto: Instagram @illafantasiaIlla Fantasia
 3. Illa Fantasia
  Foto: Instagram @illafantasiaIlla Fantasia
Publicitat

Time Out diu

Illa Fantasia és un parc d'atraccions aquàtic amb més de 22 tobogans i 70.000 m² de zones d'aigua i oci

Tobogans de colors, atraccions, una piscina d'onades i molta aigua per poder aguantar la calor de l'estiu. Tot això a només 30 minuts de la ciutat comtal, a Vilassar de Dalt (Maresme). L'Illa Fantasia és el parc d'atraccions aquàtic per excel·lència de la zona de Barcelona i els voltants que reuneix més de 70.000 m² d'oci i atraccions per a tots els gustos i experiències que busqueu.

Quan obre el parc? 

La temporada comença el 10 de juny i no tanca fins a l'11 de setembre. Durant els quatre mesos que es manté oberta, l'Illa Fantasia té un horari de dilluns a diumenge i des de les 10 h del matí fins a les 18 h de la tarda. 

En cas de pluja, el parc obre igualment amb normalitat, sempre que no hi hagi risc de tempesta elèctrica o que els tobogans es vegin en perill. 

Quant val l'entrada?

Les entrades, que ja estan disponibles a la web del parc aquàtic, van en funció de l'alçada i inclouen el dia sencer al parc. Per a infants de menys de 0,90 m, l'entrada és gratuïta. Els nens que fan més de 0,90 m i fins a 1,20 m han de pagar 19 € i per qui superi el metre vint, l'entrada és de 31 €. 

Quantes i quines atraccions té el parc?

L'Illa Fantasia compta amb més de 22 tobogans i 3 macropiscines i una d'elles amb un simulador d'onades que funciona tot el dia. Totes les atraccions estan marcades segons la velocitat que tenen (lenta, ràpida, extrema), la profunditat de la piscina i alçada mínima que necessiten els visitants per a poder pujar. 

A més dels tobogans, el parc compta amb una zona 'pirata' amb sortides d'aigua, espais de joc i una gran galleda que es va omplint d'aigua i cau sobre els visitants quan està plena. 

Es pot entrar menjar al parc?

Sí, el parc compta amb una zona de pícnic amb més de 900 taules per poder menjar amb tranquil·litat a més de 100 barbacoes per utilitzar. Aquestes no es poden reservar, sinó que es fan servir en ordre d'arribada i els materials per fer brasa s'han d'adquirir dintre del recinte i no es poden entrar de fora

També podreu trobar una zona de restauració per a poder dinar i menjar alguna cosa dintre del parc, amb una gran varietat de locals que ofereixen hamburgueses, pizzes, entrepans, begudes i gelats, entre d'altres. 

Escrit per
Maria Llinares

Detalls

Adreça
Finca Mas Brassó, s/n
Vilassar de Dalt
Transport
Pàrquing gratuït. R1 (Mataró) fins a Premià de Mar.
Preu
Adults 31 € i menors 19 €
Horaris
Tots els dies de 10 a 18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà