Vota el millor de la gastronomia, l'oci i la cultura d'aquest any! Tu tries el millor de Barcelona S'acosta el final d'any i tots comencem a recordar el millor que hem vist, tastat i viscut. En aquests mesos s'han fet centenars d'obres de teatre, s'han publicat milers de discs i llibres i hem gaudit de plats deliciosos i vibrants. Els millors de tots estan presents en els nostres Premis 2014 però el jurat sereu tots els lectors i lectores de Time Out.La redacció i els col·laboradors de Time Out Barcelona ha seleccionat els tres candidats de cada categoria però sereu vosaltres qui escollireu el guanyador final. Només cal que voteu a través de Facebook. Teniu temps fins a l' 1 de desembre! El 10 desembre farem públics els guanyadors en un número especial de la revista. Aquests són els finalistes dels Premis Time Out: el bo i millor de la nostra ciutat aquest 2014. També t'agradarà Els 21 llocs més bonics de BCN Contempleu els racons més bells de la ciutat: carrers, façanes, patis, cantonades i cafès que han nascut perquè els admiris. Orgull barceloní! També t'agradarà Art a l'aire lliure a Barcelona Algunes de les millors obres d'art de la ciutat es troben en plena ciutat El més vist 5 coses per fer avui Aprofita el teu temps i troba el que necessites: el millor del dia al teu abast Japonisme. La fascinació per l'art japonès Que consti que en Pere Calders ja ens havia avisat: som víctimes d’una invasió subtil. Jo mateix em vaig criar amb la Heidi i el Marco, escoltava mús
La comunitat Time Out no para de crèixer: acabem de superar els 100.000 amics de Facebook i encara en volem ser molts més! Com estem molt contents sortegem un sopar per a dues persones a una de les cocteleries amb més prestigi de Barcelona: la Milano Cocktail Bar.
El menú, que és el que ofereix la cocteleria per Nadal i està valorat en 48 euros per persona, consisteix en un entrant a escollir entre el pica-pica Milano, el pa de coca amb encenalls d'ibèric oel pa de coca amb remenat de salmó marinat. Continuareu amb una delícia de filet de vedella confitat amb reducció de salsa de París acompanyat per una fina crema de puré de castanyes o un turbot a la graella acompanyat per un llit de patata panadera. Guardeu lloc per a les postres perquè podreu escollir entre tota la selecció de rebosteria catalana que tenen a la seva carta. I tot l'àpat estarà regat amb Cava Codorniu Reserva Maria Cristina, Raimat Clamor Negre i Blanc.
Després de sopar podreu tastar un dels còctels que l'han convertit en una de les cocteleries de referència de Barcelona mentre gaudiu de la magnífica selecció de jazz que sempre sona al local: moltes vegades en directe!
Per participar només heu de dir quin és el vostre article favorit de la web de Time Out Barcelona i adjuntar el link, ja sigui en els comentaris d'aquest article o al nostre Facebook. Teniu temps fins a les 23.59 h del dilluns 1 de desembre.
Moltes gràcies, bona sort... i bon profit!