Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Kosmopolis 2023

  • Què fer
Jarvis Cocker, Primavera Sound, 2019
Foto: Ana PáezJarvis Cocker, Primavera Sound, 2019
Publicitat

Time Out diu

Eva Baltasar, Jarvis Cocker, Sara Mesa, Salman Rushdie i Virginie Despentes, entre molts d'altres, a la festa de la literatura amplificada

La literatura oceànica, la llibertat d’expressió i el Marroc contemporani són les grans línies que seguirà Kosmopolis 2023, que omplirà el CCCB de diàlegs, col·loquis, recitals, performances, instal·lacions i concerts amb personalitats de les lletres d'aquí i de més enllà. Del 25 al 29 d'octubre, sentirem les veus de figures consagrades com les d'Eva Baltasar, Jarvis Cocker, Sara Mesa i Virginie Despentes, entre moltes d'altres.

La qüestió oceànica mostrarà com el mar continua travessant la novel·la, la poesia, l’assaig, la performance, el cinema i la música, i estarà present a les activitats protagonitzades per David Abulafia, Borja Bagunyà, Niño de Elche, David Farrier, Rodrigo Fresán, Ai Futaki, Sebastià Perelló, Isabel Soler, Enrique Vila-Matas i Silvia Zayas.

Un altre dels temes del Kosmopolis 2023 serà la llibertat d'expressió, temàtica que dominen autors com Tsitsi Dangarembga, Salman Rushdie i Philippe Sands. També hi haurà un monogràfic a la literatura i el pensament del Marroc, amb Mahi Binebine, Chadia Arab, Hicham Houdaifa, Yasmina Naji i Kenza Sefrioui.

Espectacles, 'poetry slam' i Diàlegs K

Tornen a la programació el campionat europeu de Poetry Slam i els Diàlegs K, que comptaran amb la presència de Lisa Appignanesi, Eva Baltasar, Jarvis Cocker, Virginie Despentes, Deborah Levy, Sara Mesa, Alana S. Portero, Carme Riera, Eider Rodríguez, Gemma Ruiz i Jeanette Winterson.

Hi haurà, també, un espectacle de Gaston Core basat en la Ilíada, una caminada poètica pel Besós amb Marc Caellas, una òpera silenciosa per la Rambla de Joana Moll i una instal·lació dedicada a Aurora Bertrana.

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
kosmopolis.cccb.org
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà