La Nit de les Acadèmies

Què fer Gratis
Reial Acadèmia de Medicina
1/3
Reial Acadèmia de Medicina
Biblioteca de Catalunya
2/3
Biblioteca de Catalunya
Reial Acadèmia de Farmàcia
3/3
Reial Acadèmia de Farmàcia

Time Out diu

Fans de visitar llocs poc freqüents que obren portes en ocasions puntuals? Doncs durant la primera edició de la Biennal Ciutat i Ciència, que se celebra a diferents espais de la ciutat del 7 a l'11 de febrer no us perdeu la Nit de les Acadèmies, que ens convida a visitar gratis de 19 a 22 h les Acadèmies Científiques de la ciutat.

Instal·lacions científiques i històriques remarcables tant des del punt de vista patrimonial com històric, que han preparat diferents activitats expressament pensades per a l’ocasió. A més i degut a la seva proximitat, l'itinerari ens permetrà fer una visita combinada a diverses d’aquestes entitats: la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya, la Biblioteca de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (al carrer Egipcíaques).

Tancarà l'activitat una xerrada (de 22 a 23 h) en cadascun d’aquests espais. Sobre el canvi climàtic i la justícia social a l' Institut d’Estudis Catalans; sobre intel·ligència artificial i música a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona; sobre els nous avenços en farmacologia a la Reial Acadèmia de Farmàcia; sobre com va influir la ciència de l’època en la construcció del 'Frankenstein' de Mary Shelley a la 'Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya'; sobre la història de l'antic Hospital de la Santa Creu a la Biblioteca de Catalunya i sobre la increible història de l'escriptor Daniel Tammet al Consell Superior d’Investigacions Científiques.

NO T'HO PERDIS: els millors plans del cap de setmana

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers