Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
piscina nens
Archivopiscina nens

Les millors piscines de Barcelona per anar amb nens

Enmig de la ciutat, grans i envoltades de gespa: busquem les millors piscines de Barcelona per anar en família

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Els nens no necessiten piscines quilomètriques per fer llargs amunt i avall; volen l’aigua justa per remullar-se, capbussar-se i esquitxar. Recupereu el banyador, regireu els calaixos per desenfundar les ulleres i lligueu-vos fort les bombolletes. Ja se sent l’olor de clor. 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Barcelona per anar amb nens.

 • Llocs d'interès

L'atractiu del parc és una gran llac (els veïns es banyen a l'estiu) i una escultura d'Eduardo Chillida, Elogi a l'Aigua. 50 tones de granit suspeses en l'aire. Amb la calor, el llac és la principal atracció del parc. Amb una superfícies de 2.700 metres quadrats, té una altura màxima de 60 centímetres i un aforament de 800 persones. Cap a la meitat de l'estany hi ha un illot amb palmeres i datileres i al darrere s'hi estén una esplanada de terra amb una zona de jocs infantils, dues taules de ping-pong i una cistella de bàsquet.

Preu entrada general: 2,49 euros. 

Horaris: des de les 10 fins a les 20 h fins al 31 de juliol. Des de les 10 h fins a les 19 h fins al 4 de setembre. 

*Oberta fins al 4 de setembre. 

Llac de Can Dragó
 • Llocs d'interès
 • Sant Andreu

Aquest enorme llac artificial és l’oasi particular dels veïns de Nou Barris. Amb més de 15.000 metres quadrats, el complex esportiu ofereix la piscina més gran de Barcelona i una àmplia zona de gespa per estirar-se a prendre al sol, llegir, jugar o el que vulgueu... Són vacances!

Preus: de 0 a 5 anys: 2,41 €; de 6 a 14 anys: 5,92 €, de 15 a 64 anys: 8,50 € (8,45 cap de setmanes i festius); majors de 65 anys: 5,92€

Horaris: Del 18 de juny a l'1 de setembre de 10.30 a 19.30 h.

Publicitat
 • Llocs d'interès
 • Platges
 • El Besòs i el Maresme

És la platja sense sorra. Al Fòrum t’hi pots anar a remullar, però no a una platja tal i com s’entén tradicionalment sinó a un espai guanyat al mar a base de ciment. A la zona de banys del Fòrum s’ha amansit un pany de mar per transformar-lo en una gran piscina d’aigua salada de poca profunditat, ideal per fer un xip-xop.

Preu: Gratis

Horaris: juliol, agost i primera quinzena de setembre: d'11 a 14 h. Els caps de setmana i festius del mes de juny i de la segona quinzena de setembre: d'11 a 14 h.

Cooperativa d'Aigües
 • Esports
 • Piscines
 • Ubicació

Agafeu els ferrocarrils i baixeu a La Floresta, on us espera la piscina de la Cooperativa d’Aigües, amagada entre arbres i l’autopista. Els nens poden submergir-se sense por a la piscina petita; els adults que vulguin nedar de forma plàcida ho aconseguiran durant els mesos de juny, juliol i agost.

Preus: Adults: 4.78 € laborables i 5.67 € festius. Juvenil: 2.83 € laborables i 3.79 € festius. Infantil i gent gran: 1.42€

Horaris: Juny i juliol, de dl. a dv. d'11 a 20 h; ds. i dg. d'11 a 19.30 h. Agost de dl. a dv. d'11 a 19.30 h; ds. i dg. d'11 a 19 h.

*Oberta a partir del 23 de juny fins al 31 d'agost. 

 

Publicitat
Complex Esportiu Valldoreix
 • Esports
 • Fora de Barcelona

La recerca de piscina ideal pot ser l’excusa per allunyar-vos de la civilització.

La recerca de piscina ideal pot ser l’excusa per allunyar-vos de la civilització. Agafeu el cotxe (o els ferrocarrils) fins a Valldoreix per passar el dia a les piscines del complex esportiu (Brollador s/n) i, si la calor ho permet, animar-vos amb el pàdel. 

Preus: Infantil (3-13 anys) 4,40 €, jove (14-24 anys) 7,39 €, adult (25-64 anys) 11,87 €, gent gran (+65 anys) 2,91.

Horaris: De dilluns a divendres de 7 a 21 h. Dissabte i diumenge de 9 a 13 h i 17 a 21 h. 

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat