1. Ana Roxanne
    Foto: MIRA FestivalAna Roxanne
  2. Duma
    Foto: MIRA FestivalDuma
  • Què fer, Festivals

MIRA 2021 Festival d'Arts Digitals de Barcelona

El MIRA celebra 10 anys el 2021 amb espectacles audiovisuals, concerts, DJ's, projeccions immersives i una gran exposició d'art digital a tota la ciutat

Publicitat

Time Out diu

Si hi ha algun sentit que defineixi la nostra era és el de la vista. El MIRA, Festival d'Arts Digitals de Barcelona, ho tenia clar des del principi: les noves tecnologies ens condueixen cap a un món que cada vegada més copsem amb la mirada, fins al punt que tota creació de qualsevol tipus –musical, literària, etc– té una traducció visual. 

Amb el desè aniversari del MIRA, celebrem deu anys veient de prop les últimes creacions en aquest camp d'avantguarda, sigui amb projeccions immersives com les que s'han dissenyat específicament per al festival al centre IDEAL, sigui amb els xous audiovisuals i els tàndems creatius entre músics i artistes digitals que tindran lloc a la Fabra i Coats. A més, en aquesta edició, s'ha organitzat una gran exposició d'art urbà digital a l'aire lliure repartida per més de seixanta pantalles publicitàries de la ciutat. 

Entre el millor de la programació, apunteu-vos l'espectacle de música i làsers de James Ferraro, el xou de Rian Treanor amb una ballarina, Aquarian amb els visuals de la xinesa Sougwen Chung, l'ambient de la novaiorquesa Ana Roxanne i moltes altres coses, tan sorprenents com el thrash metal dels kenians Duma i el neo bakala dels madrilenys VVV [Trippin'you]Amb l'entrada del MIRA (més 10 euros) tindreu també accés a la festa de cloenda la matinada del dissabte 13 a la sala Razzmatazz.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
mirafestival.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà