1. Nadal al Poble Espanyol
    Foto: Ariadna Creus
  2. Nadal al Poble Espanyol
    Foto: Ariadna Creus
  3. Nadal al Poble Espanyol
    Foto: Ariadna Creus
  • Què fer

Nadal al Poble Espanyol 2022

Més de 20 racons decorats amb escenes i personatges icònics de les festes nadalenques al recinte històric de Montjuïc

Jon Ibarz
Publicitat

Time Out diu

Aquest Nadal, el Poble Espanyol torna a convertir-se en un dels escenaris principals on celebrar les festes en família. El 17 i 18 de desembre, del 22 al 29 de desembre (excepte el dia de Nadal) i del 2 al 8 de gener, l'emblemàtic recinte de Montjuïc s'omplirà d'escenes i racons nadalencs inspirats en els desitjos; nens i nenes podran visitar la casa del Pare Noel i lliurar les seves cartes als Reis d'Orient. Per ambdues cal fer reserva de cita prèvia a través del web del Poble Espanyol. 

La proposta festiva del Poble Espanyol gira enguany al voltant de l'estrena de l'espectacle de dansa acrobàtica, 'Winter' i del cicle de concerts de gòspel, blues i òpera, 'Vespres de Nadal'. El primer és l'últim espectacle de Sàndal Produccions, encarregada dels darrers concerts nadalencs al Poble Espanyol ('Euphoria', 'Emotion', 'YU'). L'Alice, la protagonista, descobreix que l'hivern ha desaparegut i que el Nadal ja no és el que era. El cicle de concerts compta amb 9 actuacions entre les quals destaca 'Christmas Gòspel' (Messengers).

Les entrades a aquestes activitats tenen un preu de 13 i 15 € respectivament i inclouen l'accés a les propostes de Nadal al Poble per gaudir de les decoracions i la il·luminació nadalenca del recinte. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
poble-espanyol.com/
Adreça
Preu
10 - 15 €
Horaris
10 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà