Off Llum BCN 2020

Què fer, Festivals Gratis
Playground, de Margalef
1/3
Foto: MargalefPlayground
Passatge audiovisual
2/3
Foto: Off Llum BCNPassatge audiovisual
Persopectiva
3/3
Foto: SummalabPersopectiva

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Segona edició de l'Off Llum BCN, un recorregut alternatiu i més experimental del Llum Barcelona ideat i gestionat per Poblenou Urban District i que consta de 15 instal·lacions lumíniques de petit i mig format d'artistes emergents que proposen peces experimentals que barregen art, disseny i la innovació.

L'Off vol que no només es descobreixin carrers del Poblenou sinó també els espais de creació de la comunitat artística del districte. Per exemple, es podran visitar les galeries d'art L&B Contemporary Art, Chez Xefo i La Plataforma que presentaran exposicions i instal·lacions vinculades a la llum; la Fundació Palo Alto donarà textura i colors a les seves parets històriques i espais com Trinijove, Carpintectura, Bridge 48 i Story: we produce, es transformaran amb una sèrie d'instal·lacions interactives.

En aquesta edició també han participat tres escoles del districte, que s'han implicat en el disseny i fabricació de dues instal·lacions, fomentant la creativitat en la comunitat educativa.

NO T'HO PERDIS: Tota la informació del LLum BCN 2020

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies