Tres amics llicenciats en filosofia, periodisme i història de l'art han convertit un bar cantoner en un deliciós restaurant en miniatura, on reelaboren i modernitzen clàssics de la cuina gallega i basca en format platet. I els dissabtes al matí oficien un 'brunch' amb unes torrades a la planxa i melmelada casolana, per exemple, que són motiu de peregrinació.
Molts de vosaltres anireu a la Via Catalana en colla. Comença a les 16 h i és millor arribar amb la panxa plena. Hem triat 25 restaurants per tota Barcelona que obren per la Diada, però si us estimeu més dinar a prop del vostre tram, també hem fet una selecció de bars i restaurants a prop dels trams 59 al 65. El primer tram comença al Passeig de Gràcia amb la rambla de Catalunya, i el número 65 acaba al Passeig Sant Joan amb el carrer de Bailèn. Compte que és festiu i potser alguns d'aquests llocs estan tancats! Us recomanem que truqueu abans d'anar-hi.