Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Plans originals per gaudir de l'afterwork' a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La Terminal San Miguel

Plans originals per gaudir de l'afterwork' a Barcelona

Reivindiquem les hores que tenim després de la feina per fer-les nostres. No val marxar a casa i escarxofar-se al sofà: us proposem plans per gaudir de la ciutat, quedar amb els amics, fer esport i aprendre coses.

Per Time Out en col·laboració amb San Miguel
Advertising

1. Futbol sala: esport en equip afterwork

Esports Futbol

Al voltant de les vuit del vespre i fins a la matinada, escoles i instal·lacions esportives tornen a encendre llums i a omplir-se de gols, faltes, crits i riures. No ens hem tornat bojos, no. És futbol. Nois, noies, homes i dones surten de la feina o de la universitat motxilla en mà, es calcen sabatilles i fan córrer la pilota. A Barcelona molts han substituït el gimnàs tradicional pel partidet de futbol sala!

La Terminal San Miguel

2. Cerveses del món a La Terminal

Es pot fer esport o classes d'idiomes, però el nostre 'afterwork' preferit sempre serà anar a un bon bar amb els nostres amics. Us recomanem La Terminal, una cerveseria moderna al barri de Gràcia on tot està inspirat en el món de l'aviació: barrils de cervesa com a dipòsits de combustible, informació de vols, cartells lluminosos... L'especialitat de la casa, unes hamburgueses originals i delicioses (atents a al de carn de cangur!). Podreu tastar plats amb sabors de tot el món ja sigui en format hamburguesa o amb plats tradicionals de diversos punts del globus. A més, els podreu maridar amb una oferta exclusiva de cerveses San Miguel que han estat pensades per ser maridades amb cadascun dels plats. Trobareu birres de Londres, Delhi, Manila, Dorchester, Hamburg i altes especialitats que mariden a la perfecció amb els plats de la carta, perfectes per fer un brindis després de la feina!

Advertising

3. Posa't a prova en un room escape a Barcelona

Què fer Jocs i aficions

Els jocs de taula sobre pistes ocultes, endevinalles i misteris sempre han triomfat. Quan van passar als ordinadors i no necessitaves ningú més per posar a prova el cervell i sentir-te com un gran detectiu, també va funcionar el negoci. Però ara ja fa uns anys s'ha establert un nou model de jocs de pistes i enigmes: les Room escapes, que vénen a ser els mateixos jocs del que estem parlant, però en una habitació de debò i en viu. Perfecte per posar-vos a prova i desestressar-vos de la feina!

4. Ballar swing

Què fer

Efectivament, ballar lindy hop està de moda i a Barcelona hi ha un munt de locals, sessions jam, escoles i trobades al carrer per remenar el cos. La música dels anys 20, 30 i 40 ha tornat, així que us suggerim 8 llocs per iniciar-vos o lluir-vos en l'art del swing.

Advertising

5. Paddle surf a Barcelona tot l’any!

Esports Surf i esquí aquàtic

Fred? Bah! No feu comèdia! A Barcelona poques vegades estem sota zero i si es dóna el cas, el neoprè ho arregla! Aprofiteu el nostre clima benvolent per agafar la taula de paddle surf i descobrir el front marítim a cop de rem sense preocupar­-vos d’en quina època de l’any ens trobem. Caminareu sobre el mar, us relaxareu, us oblidareu dels problemes de la feina i, a més, practicareu un dels esports més complets.

6. Patinar per desestressar-vos

Esports

Quatre coixinets en línia i una bota donen molt de si. Pot ser el vostre mitjà de transport per anar a la feina, el gimnàs per perdre pes, una activitat per fer quan sortiu del curro o el hobby de cap de setmana. Barcelona presenta multitud d'opcions per als patinadors!

Advertising
Language for Exchange
© Language for Exchange

7. Aprendre idiomes gratis a Barcelona

Què fer

No teniu temps o esteu sense calés per pagar una acadèmia d'idiomes? Encara que sembli mentida, a Barcelona existeixen associacions i entitats que proposen formes alternatives d'aprendre un idioma més enllà de les típiques classes. A més de gratuïtes, són una bona opció per conèixer noves persones, aprendre sobre altres cultures i fer números per millorar la vostra situació laboral.

8. Els esports més friquis de Barcelona

Esports

Sou uns avançats al vostre temps? Demostreu-­ho! A l’hora de triar esport, fugiu dels clàssics i deixeu­-vos sorprendre. A Barcelona podeu divertir­-vos jugant a Quidditch, practicant el rugbi subaquàtic o, fins i tot, relaxar­-vos a base de doga, una modalitat de ioga on treballes al costat del teu gos. Frikisme portat a l’extrem? Potser sí però abans de girar l’esquena als esports més curiosos de la ciutat, proveu­-los!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising