Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Poblenou Open Night 2021

  • Què fer
Poblenou
Foto: Life In The Woods StudioPoblenou
Publicitat

Time Out diu

Més de quaranta espais creatius i un itinerari musical gratuït omplen els carrers de Poblenou

La vuitena edició del Poblenou Open Night presenta un ampli ventall de propostes culturals i gratuïtes el 26 de novembre de les 19 fins a les 24 h als carrers de Poblenou. Promocions especials organitzades en més de quaranta espais: galeries d'art, centres de creació, estudis d'artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues, sales de concerts i hotels.

Dins de la programació, els amants de les experiències immersives no poden faltar a 'Exohive', organitzada per l'escola BAU, que proposa una hipòtesi sobre l'existència de vida en l'univers i explorar els límits de l'astrobiologia. Les exposicions i mostres d'art són protagonistes de la jornada, ja que es pot visitar 'Taismanes y cartones' de Blanca Hadda, una exposició pop-up amb obres de Lucas Estévez i Ramiro Peón-Veiga, així com un open studio dels seus tallers. L'estudi artec3 Studio obre les portes a un nou espai: Palo Alto amb la inauguració de la mostra 'Light Art: Interludis' de Maurici Ginés. 

La jornada compta amb la participació d'espais gastronòmics com El Tio Che, Camping, Catacroquet, D9,OVella Negra, Timesburg, Local 225 o Garage Beer Co, entre de molts altres. Aquells que vulguin gaudir de debò de l'experiència gastronòmica trobaran tots els establiments a la programació de la web.

A més, en el marc d'aquesta cita creativa, el Poblenou Urban District organitza la segona edició del Music Urban Circuit (MUC), un itinerari per escenaris, sales de concerts i espais del districte creatiu per donar a conèixer nous talents de l'escena musical barcelonina. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.poblenouurbandistrict.com/
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà