Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Poblenou Open Night 2022

  • Què fer
Poblenou Urban District
Foto: Poblenou Urban District
Publicitat

Time Out diu

Més de quaranta espais creatius i un itinerari musical omplen els carrers de Poblenou

El Poblenou ens agrada i si s'omple de cultura encara més: la novena edició del Poblenou Open Night presenta un ampli ventall de propostes culturals el 25 de novembre de les 19 h fins a la mitjanit als carrers del barri. Trobareu promocions especials organitzades en més de seixanta espais d'exhibició, centres de creació, estudis d'artistes, productores audiovisuals, espais gastronòmics, botigues, sales de concerts i hotels.

Dins de la programació, destaca la 'Light Art Party' que compta amb una instal·lació lumínica dels Alumni del Màster en Innovació Audiovisual de BAU i sessions de Dj's de la mà dels artistes Palladian i Son.Naro. Els visitants podran fer una ruta per diverses galeries d'art i museus, i a instal·lacions com les del FX Animation i la seva jornada dedicada al 3D, l'animació i els videojocs. També hi haurà exposicions i tallers de fotografia de la Fundació Palo Alto i la inauguració de l'exposició 'Geosmina' al L&B Gallery. Per als aficionats al teatre, amb motiu del Poblenou Open Night la Sala Beckett i el Teatre Nacional de Catalunya ofereixen descomptes en les actuacions que es facin durant la jornada. 

El Poblenou Open Night també inclourà la participació d'espais gastronòmics com TimesBurg, Van Van Bar, Catacroquet, D9,CACHO, Desoriente o Garage Beer Co, entre de molts altres. Aquells que vulguin gaudir de debò de l'experiència gastronòmica trobaran tots els establiments a la programació de la web.

A més, en el marc d'aquesta cita creativa, ATIM Enginyeria, juntament amb el Poblenou Urban District organitza la Urban Block Party amb motiu de la celebració del desè aniversari d'aquesta comunitat i hi haurà una instal·lació lumínica de Protopixels i concerts en directe. 

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
19 - 24 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà