Aquest desembre, assaboriu els hotels de Barcelona!

Els millors esmorzars, menús de migdia, sopars especials i els menús ideats especialment pel Nadal... Us ho expliquem!

El millor esmorzar d’aquestes festes us espera a un hotel de Barcelona
Què fer

El millor esmorzar d’aquestes festes us espera a un hotel de Barcelona

Hi ha pocs plaers més satisfactoris en aquesta vida que començar el dia sense pressa i amb un bon esmorzar. Malauradament, les jornades de treball i els imperatius de la vida no sempre ens ho permeten, i resolem el tema amb un cafè instantani, un mos ràpid i no disposem d’aquell marge relaxat que fa de l’experiència un plaer indescriptible. Però ara que s’apropen les dates de Nadal, i que segurament disposarem de caps de setmana amb menys obligacions i de més jornades festives, és un bon moment per plantejar-se els dies d’una altra manera, amb un altre ritme, fins i tot sense mirar el rellotge i sense posar el despertador. Quan pensem en un esmorzar com cal –i fins i tot en l’opció més informal del brunch–, al nostre cap venen imatges d’abundància: cafè, sucs, amanides, entrepans... I per fer això, el millor és un bufet ben assortit com els que tenen els hotels. Llavors, feu-vos la pregunta: per què no anar a fer un esmorzar (o un brunch) a un hotel i fer-ho com cal? Si us ve de gust, hi ha moltes opcions a Barcelona que us deixaran satisfets, i que podreu trobar a MésQHotels, la guia d’oci d’hotels de Barcelona. A continuació, us en recomanarem sis.

Viu el moment especial del menú del migdia a la terrassa d’un hotel
Què fer

Viu el moment especial del menú del migdia a la terrassa d’un hotel

El dinar del migdia és un moment importantíssim en la nostra jornada, i el que passa moltes vegades és que no ho podem satisfer com cal, ja sigui per què l’hem d’enllestir amb pressa i sense marge per reposar-lo, o el comencem tard perquè la feina ens obliga a ajornar-lo una bona estona. Tothom sap que la diferència en el nostre ànim és notable si fem un bona pausa al migdia per desconnectar i recuperar forces, i per això li hem de donat a aquest ritual la màxima importància. Per això, us proposem que aquest desembre, aprofitant que amb l’arribada del Nadal moltes jornades es tornen estressants, feu del dinar un moment especial. Els hotels de Barcelona tindran durant les properes setmanes moltes opcions atractives per seure a taula (preferiblement en una terrassa!), demanar un menú de qualitat i gaudir del moment. Si és així, us recomanem sis opcions –entre les moltes més que podreu trobar a MésQHotels, la guia d’oci dels hotels de Barcelona–, i que de ben segur no us decebran.

Gaudeix de sopars extraordinaris als restaurants dels millors hotels
Què fer

Gaudeix de sopars extraordinaris als restaurants dels millors hotels

Tots els menjars que fem durant el dia són importants, ningú pot afirmar que el el dinar sigui més fonamental que l’esmorzar o el sopar, però una cosa és ben certa: el sopar és el moment generalment més relaxat i social, el que ens permet gaudir de la situació –i, òbviament, dels plats– amb més intensitat. El sopar el fem generalment sense urgències, amb tota la nit per davant, i moltes vegades amb un important component social, ja que el fem en companyia de la parella o els amics. Amb això volem dir que el sopar mereix una atenció especial, i que fer-ho bé és un dels plaers més exquisits dels que podem gaudir. Ara venen dates interessants, amb caps de setmana llargs, visites, molts festius i, segurament, amb horaris més flexibles que us ajudaran a plantejar-vos l’oci d’una manera més oberta. Si és el cas, no deixeu passar l’oportunitat de planificar un bon sopar: aquí us recomanem sis opcions infal·libles, que podreu trobar en diferents hotels de Barcelona que és allà on, generalment, es localitzen les millors cuines. N’hi ha més –les podreu trobar a la guia d’oci MésQHotels–, però podeu començar per aquí.

Celebreu el vostre dinar de Nadal més especial als hotels de Barcelona
Què fer

Celebreu el vostre dinar de Nadal més especial als hotels de Barcelona

El dinar de Nadal és un dels moments més importants de l’any per tot el que representa: la reunió amb la gent que més estimeu, l’expectació que desperta, aquell moment en el qual les emocions més profundes surten i estem més a prop de la felicitat plena. El dia de Nadal és un dia dedicat a l’amor, i molta gent decideix passar-lo a casa, cuinant amb dedicació, però també és cada cop més forta la tendència a celebrar-ho fora, en un lloc especial, i deixant la responsabilitat dels plats en mans de professionals amb gust i creativitat. Aquest factor, que s’allunya de la tradició, no canvia en realitat res del fet important que és el dinar de Nadal, i a mesura que s’implanta el nou costum de celebrar-ho fora de casa, també creix la convicció de que ha de ser en un bon restaurant. I a Barcelona, cap lloc millor que algun dels restaurants de primer nivell que podeu trobar als seus hotels. Si el vostre desig és que el Nadal sigui especial, memorable i màgic, en bona companyia, però voleu no tenir que passar el peatge de cuinar a casa, us recomanem ara sis menús de Nadal de primer nivell que podreu reservar a hotels de Barcelona. No són els únics –trobareu més propostes a la guia d’oci MésQHotels–, però el que sí es inqüestionable és que són boníssims.