Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Domino Bar: maridatge de còctels i pizzes

Domino Bar: maridatge de còctels i pizzes

Proposta insòlita: pizzes creatives casades amb còctels molt ben fets

Domino Bar
© Maria Dias Domino Bar
Per Laura Conde |
Advertising

Imagineu-vos un lloc on pugueu demanar una pizza anomenada PinKrum que porta, entre altres coses, una base de Nutella. Molt ben acompanyada, per cert, de plàtan, maduixa, kiwi, ametlla picada, cor de gelat i rom Pinkpigeon. Imagineu que aquesta extravagant criatura no és pas part d'una carta de postres, sinó que és un plat de carta que pots demanar amb, posem per cas, unes empanades de tonyina o de carn picant (el hit de la casa), una amanida i una altra pizza sui generis per compartir com ara la Ñam Ñam, amb pernil ibèric, xampinyons, espàrrec blanc, ous de guatlla, foie gras i ruca fresca sobre una base de Margarita.

Però la cosa no acaba aquí: t'has d'imaginar, a més, el còctel més rocambolesc que puguis, alguna creació multicolor i suggeridora més semblant a un arbre tropical que a una beguda, més pròpia d'una platja del Carib que del centre de Barcelona. Ja ho tindràs: el DominoBar, una petita cocteleria-pizzeria del Raval, és el lloc on fer realitat un àpat en què conviuran totes aquestes delicadeses. Un lloc on ningú no et mirarà malament si et demanes una Japopizza, amb salmó, nous i una interessant vinagreta amb salsa de soja i wasabi, i la combines amb un CafeTonic, per triar només un exemple d'una carta de còctels creativa, divertida i explosiva, un curiós beuratge amb ginebra, cafè exprés, xarop d'orgea, licor de cacau, Kahlúa i tònica decorat amb ametlla laminada i xocolata en pols.

Punta Cana al Raval
La idea, esclar, és que combinis a voluntat còctels, pizzes d'autor, pizzes clàssiques (tot i que aquí diuen clàssica a una pizza anomenada Del Gobierno, amb mozzarella i xoriço ibèric), empanades i amanides, que et sigui exactament igual si mariden o no, perquè hem vingut a jugar i el DominoBar el que busca és la diversió més absoluta al voltant d'una extensa carta de còctels creatius molt ben facturats per la Jessica, propietària del local.

Però si el que busques és el maridatge perfecte, també el trobaràs, amb còctels que han estar creats precisament per ser la mitja taronja d'algunes de les pizzes d'autor de la carta. Algun exemple? N'hi ha molts, i la idea és deixar-se aconsellar per la Jessica, una dona capaç de fer-te creure que el Raval és Punta Cana. Per exemple, la Ginger Pizza amb el Ginger Mojito; la pizza Beso de Uva amb el còctel Grape Sensation (amb G-Vine, raïm, Sant Germain i suc de llimona dolça), entre moltes altres combinacions que faran del nostre pas pel DominoBar una experiència de la qual, si efectivament no ens hem desviat ni un moment de la nostra màxima, en sortirem molt però que molt contents. 

Més informació

Restaurants

Domino Bar

El restaurante Domino Bar se encuentra al lado de la Avenida Paralelo, una vía muy transitada de Barcelona. Es ideal para comidas o cenas para grupos. El restaurante Domino Bar ofrece una oferta irresistible que consta de barra libre de platos como: empanadas, ensaladas, emboltini de bresaola, nachos con guacamole, canapés con paté de tomate seco y pizzas especiales todo para compartir. También ofreciendonos barra libre de bebidas: jarras de  sangría, jarras de cerveza, refrescos, agua. Todo esto desarrollado en un ambiente de lo mas acojedor y divertido. A parte de todo esto, dependiendo de la semana nos amenizan la comida o cena con distintos eventos. Con el tipo de clientes que nos encontramos es de todos los públicos. ¿Te animas a pasarlo bien? ¡Te esperan!

També t'agradarà

Restaurants, Argentina

Els millors restaurants argentins

10 establiments per assaborir les especialitats més delicioses d'Argentina A Barcelona tenim excel·lents ambaixadors gastronòmics dels fogons argentins. Tasteu sense haver de creuar l'Atlàntic les millors especialitats de la cuina argentina: matambre, milaneses, empanades, 'asados'... ¿Trobes a faltar algun restaurant argentí important? Ens ho pots dir en els comentaris de sota. 9 Reinas Un restaurant argentí d'alta volada, amb carns de tot el món i pasta feta a mà. Sovint hi trobareu cares conegudes de l'esport. Un dels propietaris és l'exjugador de l'Espanyol, Martín Posse. R.M Vinya Rosa Argentina Aquest molt agradable punt argentí ofereix una molt bona relació qualitat-preu en les seves especialitats de carn a la brasa. Puerto Madero Puerto Madero és a Buenos Aires sinònim de bona cuina, sobretot de bona graella i carns rostides, ja que des de la seva remodelació en espai lúdic i comercial s'hi han instal·lat les principals parrillas de la ciutat. Potser els propietaris d'aquest restaurant barceloní van posar aquest nom al seu establiment per cridar l'atenció dels qui han tingut la sort de menjar algun dels bifes extraordinaris que s'hi fan allà. Però el que potser no sospitaven era que ho farien gairebé tan bé com allà, amb les limitacions òbvies de la distància pel que fa als productes. La fórmula pensada per Sebastián, Yann i Pere ha estat un encert. Des de l'hora dels esmorzars es poden assaborir especialitats argentines. Esmorzars amb facturas (pastisseria t

Restaurants

La 'gyoza' és bona a Barcelona

Un recorregut per les millors crestes asiàtiques de Barcelona Digueu-ne gyoza, momo, dumpling, dim sum o guo tie: l'empanadilla asiàtica sempre ha agradat molt, i en l'actualitat ha esdevingut una menja hipster de primera magnitud. Però aquest infame estatus de menjar de moda no fa justícia a un plat que ja és un clàssic de la cuina popular mundial. Per què triomfa la gyoza? Perquè, com l'empanada argentina, és barata, bona i permet altes qüotes de creativitat. Vegem on menjar les millors de la ciutat. Sis mossegades de plaer Kao Dim Sum Josep Maria Kao tracta des de la perspectiva de l'alta cuina el 'dim sum'. La fórmula són intencions de cuina ambiciosa a preus continguts, amb alguns resultats espectaculars, com per exemple una cresta fregida amb carn, carbassó i gingebre, o uns frapants empanadilles amb una pasata de blat amb cansalada i caldo. No només fa 'dim sum': també hi podem menjar plats d'aires xinesos i catalans, com una costella rostida amb salsa agredolça o mongetes saltades amn bacó i pèsols del maresme. Mito Val la pena passar per tastar unes 'gyoza' extraordinàries, sens dubte de les millors que es fan a Barcelona: pasta d’arròs casolana, farcida de pollastre i llagostí, primer fetes al vapor, després amb un toc de fregit. Una delicadesa fina, humil, econòmica. Els seus rotllets de peix, amorosits amb brou, també trenquen esquemes sobre el menjar xinès. Out of China Un xinès amb esperit jove, pels qui troben poc cool els xinesos. Sota aquesta premissa, cal d

Advertising
Restaurants

La pizza nostra

Murivecchi Tenen un mèrit innegable: van obrir l’any 2004 i en un panorama superpoblat per la pizza napolitana s’han sabut fer un nom que ja té ressò de clàssic. Irene Herrera ens explica que no hi ha secret: “Fer les pizzes amb ofici, amb bona farina i mozzarella de vaca de la bona”. Ara bé, aquí guarden una petita revelació: la pizza fregida. Es tracta d’una especialitat de Nàpols que no ha sortit gaire de l’àmbit casolà. Bastant hardcore: es tracta d’una pizza tancada i crua, que es fregeix. Alerta: va farcida de ricotta, pròvola, tomàquet, salami picant i un conglomerat de cansalada viada especiada. Bomba! NAP No, no és una pizzeria vegana. És un acrònim que respon a les sigles de Neapolitan Authentic Pizza, i existeix on hi va haver l’excel·lent i bufó Rococó. No ploreu la pèrdua, val molt la pena: el propietari, l’Antonello, ens explica que la seva intenció és “traslladar aquí la pizza napolitana amb els preus d’allà”. Han seguit obsessivament els requisits de la DO –forn de llenya, temps de cocció, farina i tomàquet italià–  i el resultat és una pizza superlativa i barata en un lloc sorollós: ple de jovent italià, ja està tot dit. La Verde Umbria La pizza és el punt fort d’en Federico Blondi, que amb la seva dona Sandra van obrir fa gairebé un any aquest local acolorit i ple de referències italianes. Originari d’Úmbria, el cor verd d’Itàlia, Blondi proposa amb èxit la pizza tortell, denominada així per la seva forma característica. A més dels condiments bàsics, es pot

Els restaurants que haguessin entusiasmat Tony Soprano

El nostre homenatge gastronòmic a James Gandolfini Des de Time Out Barcelona ens acomiadem de James Gandolfini i del mafiós més entranyable de la història de la televisió amb aquesta selecció dels millors italians de la ciutat. Cannolis, rigatoni i spritz, però també l'omnipresent aigua amb gas: 12 restaurants que haguéssin fet les delícies de Tony Soprano. Jonny Aldana La idea que tenien quan van aixecar la persiana per primer cop era d’un bar per prendre només l’aperitiu. D’aquesta primera il·lusió, en surt una diversitat d’aperitius i vermuts engrescadora. Si veieu la clientela amb els gots plens d’una beguda taronja, el més segur és que estiguin bevent un spritz, una beguda refrescant i golosa que obre la gana. Hi mesclen Aperol (aperitiu italià), cava, soda, gel i una rodanxa de taronja. El secret de les mesures és cosa seva. Una altra varietat de l’spritz al Jonny és l’americano, en el qual l’Aperol es barreja amb vermut negre i soda. Els que no són fans de les barreges podran gaudir d’una bona llista de vermuts, des del de Reus fins al de la casa. Mandi Mandi 'Mandi mandi' és la salutació típica del Friül, d'on són originaris en Miki, el xef, i la Noemí, l'encarregada de la sala, que porten aquest restaurant de gran calidesa i excel·lent acollida, en el qual es pot gaudir del menjar d'aquesta zona privilegiada del nord d'Itàlia. Els friülans són gent que en saben molt, de la bona taula, i que són molt exigents amb la beguda. Una manera pràctica de confirmar-ho és visit

Advertising