Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
©Carlos Garralaga

Berenars al Majestic

Moda, xampany i glamur parisenc en ple Passeig de Gràcia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Per a molts el Majestic Hotel & Spa continua sent aquell lloc on CiU celebra(va?) les victòries electorals i canviava el decurs de la història amb controvertits pactes, sense saber que aquest hotel ubicat en ple passeig de Gràcia és i serà sempre un referent de cert glamur old style que es reflecteix en la seva oferta gastronòmica, coctelera i, en definitiva, en la seva idiosincràsia.

A càrrec del seu restaurant, el xef Nandu Jubany, amb una estrella Michelin, firma una carta impecable i, entre altres coses, un dels millors brunchs de la ciutat. I des de fa unes setmanes també uns berenars a base d'éclairs i xampany vinculats al món de la moda, que es poden degustar cada dia de 16 a 19 h i poden ser una bona proposta per tenyir de glamur una tarda qualsevol. Un glamur que mira a França, una sofisticació de la vella escola, tan llunyana de l'esperit indubtablement anglòfil i molt més hipster d'altres hotels que semblen mirar més cap al futur, com ara el Barceló Raval.

Un cop decidits a submergir-nos en el món confortablement anacrònic del Majestic i gaudir del Majestic Champagne Fashion Tea, hem de prendre algunes decisions estratègiques i aclarir certs conceptes de base. En primer lloc, què és un éclair? És un pastís clàssic de la rebosteria francesa també conegut com a petite duchesse, en honor a la filla menor de la família reial, elaborat amb pasta choux i ideal per farcir, que aquí anomenem, fulminant qualsevol indici de glamur, xuixo o pepitu.

Tot seguit haureu de triar quina de les dues propostes de berenar preferiu: éclair + beguda calenta + plum-cake casolà (16 €) o éclair vegetal + copa de xampany Ruinart + plum-cake casolà + macaron + beguda calenta (31 €). Però no serà aquesta l'única decisió que haureu de prendre, perquè els éclairs estan inspirats en les col·leccions de cinc dissenyadors, i haureu de triar entre Brunello Cucinelli, Bulgari, Jimmy Choo, Rosa Clarà i Salvatore Ferragamo. Serà el moment de relaxar-vos i deixar-vos cuidar a l'interior d'un dels edificis més impressionants de la ciutat. 

Més informació

Majestic Hotel & Spa Barcelona GL
  • Hotels
  • Eixample
  • preu 3 de 4

El Majestic Hotel & Spa Barcelona ofereix un allotjament de luxe en un edifici d'estil neoclàssic del passeig de Gràcia. Disposa d'un spa, una piscina al terrat i una terrassa amb una vista impressionant sobre la ciutat. El Restaurant Condal és elegant i serveix plats a la carta. L'hotel inclou un piano bar, un bar de còctels i el modern Gourmet Bar, situat al costat de la piscina. I la vessant gastronòmica del Bar del Majestic s'ha potenciat fins a límits insospitats. Nandu Jubany n'és l'assessor gastronòmic, i hi podem trobar una carta de tapes i mitjes racions amb delicadeses com el brioix de cua de toro o l'ensaladilla de llamàntol, que en realitat són maneres d'ensenyar al client estranger 'top' la gastronomia catalana.

També t'agradarà

Berenars: gaudir de la tarda
  • Bars i pubs

Les 10 millors cafeteries i bars per berenar Zuckerhaus En aquesta petita i bufona pastisseria, que sembla sortida d'una rondalla, hi trobem els pastissos que forneja Manuela Carusso. De mare alemanya i pare italià, ha traslladat els seus origens a la pastisseria i així hi trobem receptes de les dues bandes. Sempre en colors vius i tot natural. Vil·la Florida La cafeteria i restaurant del centre cívic Vil·la Florida disposa d'un menú diari curós i saludable, on hi sovintegen plats com el cuscús. També tenen bones hamburgueses i truites, així com una sel·lecció de brioixeria artesana. Tonka Bar El que d'entrada crida l'atenció al Tonka són els pastissos i les postres que s'exhibeixen en un aparador fred, però més al fons es poden assaborir excel·lents plats. Com la quiche que sempre està present, amb variacions i una sopa crema gairebé a diari. Comencem pels esmorzars amb bons entrepans, pastes i croissants per als quals s'utilitza llet de soja i de vaca ecològica. A l'hora de l'esmorzar, un bikini de mozzarella, tomàquet i ruca trenca tots els motlles i permet assaborir alguna cosa diferent, o bé el de formatge brie, tomàquets secs i alvocats, que a més de ser deliciós és imaginatiu. Floral Cafè Amb un disseny de primera –obra d'Alicia Núñez, premi FAD d'interiorisme– Floral Café ofereix una carta breu i acurada, amb productes de qualitat. Hi podem menjar bons bistecs tàrtars, goulash o paninis, i també hamburgueses de vedella ecològica. I durant tot el dia, brioixeria i entr

Pastissos per refrescar el paladar!
  • Botigues
  • Pastisseries

Pastís de pastanaga, mousse de te verd, 'cheesecake' de llimona... 4 propostes dolces, fresques i que fan venir salivera! Després de dinar, per berenar o com a ressopó, gairebé sempre hi ha espai per una cullerada de dolç fresc. Més enllà de les pastisseries, gelateries, granges i locals on prendre sucs i batuts que hi ha a la ciutat, us recomanem que us refresqueu i edulcoreu l'ànima amb algun d'aquests quatre pastissos que hem seleccionat. Segur que us encantaran! El plaer diví Les postres de Naná Yoti són mel i ho afirmem després de tastar el 'cheesecake' de llimona. Aquest pastís no deixa de guanyar adeptes perquè és fresc, lleuger i gustós, amb ratlladures de llimona natural i una fina base de galeta, que el fan una proposta ideal per a després dels àpats o per pecar a mitja tarda tot passejant per Gràcia. Entendreu per què el serveixen dins d’un vaset que recorda els pots de melmelada feta a casa... Precisament, aquest és un dels èxits de Naná Yoti: Eleni Yoti i el seu soci Lorenzo Montanini han recuperat les receptes que atresorava la mare de Yoti, una atenesa metòdica que va obrir pastisseries a la capital hel·lènica, i a reproduir-les amb ingredients frescos i de la forma més natural possible. “Ja que pequem, almenys que sigui un petit plaer sa”, diu l’Eleni. Cireres primerenques Comença a ser temps de cireres, i per això recorrem a l’emblema de La Pastisseria. Són unes postres vermelles i lluents com la fruita que imiten, i s’inspiren en els re

Publicitat
Esmorzars nòrdics de conte de fades
  • Restaurants

Mala sort, carnívors matiners, amants dels esmorzars d'ullals i forquilla, de la galta amb seques a quarts de vuit del matí: l'hivern està essent benigne, i el vostre àpat predilecte va en retrocés.  Però assistim a una explosió de d'excel·lents cafeteries d'aires nòrdics que a estones fan que ens preguntem si som a Sant Antoni o a Saint Olaf (Suècia). Ep, no ens queixem: són llocs on el petit ritual de l'esmorzar i el berenar es dilata fins a ocupar la funció social del sopar -coses de la crisi- i s'amoroseix amb bones pastes i un cafè esplèndid. I on sovint hi podem fer un bon dinar lleuger. És l'hora de berenar! Esmorzars de saga nòrdicaTé la seva lògica que el germà petit del Cosmo Café es digui Cometa. Només fa un mes i escaig que és obert, explica el propietari dels dos locals, el danès Thomas Noerby. Curiosament, el Cosmo -majestuosa mescla de galeria d'art i cafè-, pioner de la tendència del bar nòrdic ara fa quatre anys, és a l'Eixample i no pas a Sant Antoni, com és el cas del Cometa. "Per demanda popular, hem traslladat el concepte del Cosmo en petit aquí", diu Noerby. Parets altíssimes, immaculades, molta alçària per construir una recollida i petita catedral decorada amb obres d'art pop i mobiliari de fusta, un seriós competidor dels veïns Tarannà i Federal. Les armes d'aquesta casa de nines són un cafè excel·lent, un pastís de pastanaga casolà i pa, croissants i magdalenes importades de Dinamarca, als quals Noeby atribueix "alguna cosa diferent". I entrepans a l'

La millor xocolata de Barcelona!
  • Restaurants

Pastissos, bombons, cookies, gelats, postres... Seleccionem els locals on trobareu el millor cacau Xocoaddictes, Barcelona us estima: la ciutat vessa de la temptació més fosca. Voleu submergir-vos en un autèntic festí d'or negre? Dirigiu-vos a algun d'aquests locals i poseu-vos les botes amb les millors xocolates de la ciutat! Pastisseries La Pastisseria Barcelona No podem parlar de xocolata a Barcelona sense esmentar Josep Maria Rodríguez, un jove i talentós pastisser que té entre les seves credencials la de Campió del Món de Pastisseria l’any 2011. Fa tres anys va obrir el seu primer establiment a Barcelona, La Pastisseria, que tot just acaba de tenir una germana petita a la via Augusta. L’especialitat Tot i que té un dels croissants més notables de la ciutat, que es pot acompanyar amb salsa de xocolata, escuma de llet i xocolata en pols, La Pastisseria és un univers de delicadesa, sensualitat i creativitat dedicat en exclusiva al món dels pastissos, on l’elegància es posa al servei de la tècnica i dóna lloc a creacions com ara el pastís pur de xocolata o l’espectacular I Love Xoco. Oriol Balaguer Si hi ha un nom il·lustre a la nostra ciutat en matèria de xocolata, aquest és el d’Oriol Balaguer, un mestre xocolater que ha dedicat la seva vida a treballar aquest ingredient, cosa que li ha valgut prestigiosos premis. Tant les seves botigues a les Corts i Sarrià com el seu nou espai al Born (La Xocolateria by Oriol Balaguer, al carrer de la Fusina) són un homenatge a l’univers

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat