La millor xocolata de Barcelona!

Pastissos, bombons, cookies, gelats, postres... Seleccionem els locals on trobareu el millor cacau
xocolata
Per Laura Conde |
Advertising

Xocoaddictes, Barcelona us estima: la ciutat vessa de la temptació més fosca. Si busqueu per totes les botigues de la ciutat podeu trobar tota mena de temptacions dolces, algunes de ben exòtiques com els mochis o els dorayakis. Però si sou més de la tradició del cacau, i voleu submergir-vos en un autèntic festí d'or negre, dirigiu-vos a algun d'aquests locals i poseu-vos les botes amb les millors xocolates de la ciutat!

NO T'HO PERDIS: llépols, no us podeu perdre els millors dolços de Barcelona

Pastisseries

Restaurants

La Pastisseria Barcelona

icon-location-pin Eixample

No podem parlar de xocolata a Barcelona sense esmentar Josep Maria Rodríguez, un jove i talentós pastisser que té entre les seves credencials la de Campió del Món de Pastisseria l’any 2011. Fa tres anys va obrir el seu primer establiment a Barcelona, La Pastisseria, que tot just acaba de tenir una germana petita a la via Augusta.

L’especialitat Tot i que té un dels croissants més notables de la ciutat, que es pot acompanyar amb salsa de xocolata, escuma de llet i xocolata en pols, La Pastisseria és un univers de delicadesa, sensualitat i creativitat dedicat en exclusiva al món dels pastissos, on l’elegància es posa al servei de la tècnica i dóna lloc a creacions com ara el pastís pur de xocolata o l’espectacular I Love Xoco.

Restaurants

Oriol Balaguer

icon-location-pin Sarrià - Sant Gervasi

Si hi ha un nom il·lustre a la nostra ciutat en matèria de xocolata, aquest és el d’Oriol Balaguer, un mestre xocolater que ha dedicat la seva vida a treballar aquest ingredient, cosa que li ha valgut prestigiosos premis. Tant les seves botigues a les Corts i Sarrià com el seu nou espai al Born (La Xocolateria by Oriol Balaguer, al carrer de la Fusina) són un homenatge a l’univers de la xocolata en forma de sofisticades creacions que bé poden haver inspirat aquell (qui va ser?) que es va inventar un dia el terme foodporn, o més aviat la seva versió més pocavergonya foodgasm.

L’especialitat: A les botigues, demaneu els bombons. A La Xocolateria, deixeu que us personalitzin una rajola de xocolata. El millor de cada casa.

Advertising
Restaurants

Chok The Chocolate Kitchen

icon-location-pin El Raval

Aquesta botiga especialitzada del Raval té de tot: des de trufes fins a muffins, neules, chökanias (unes catànies banyades amb xocolata) i fins i tot un oli d’oliva amb xocolata que té fans a dojo. També fan tallers molt originals relacionats amb el cacau, que combinen en receptes dolces i salades: aquí aprendreu a cuinar des d’un marmitako fins a una truita francesa, amb xocolata esclar.

L’especialitat Els choks, que donen nom al local, són una mena de dònuts de xocolata tunejats (amb menys sucre i menys greix) que representen la sublimació d’aquest menjar dels déus. En tenen més de 30 especialitats, tots amb una capa de xocolata de base i molta imaginació. N’hi ha de farcits de coses tan diverses com Nutella, Oreo, maduixa liofilitzada o xili i flor de sal.

Restaurants

Dismon

icon-location-pin Gràcia

A Dismon, a més d’un assortiment de bombons i pastissets espectacular, sempre hi trobem creacions sorprenents, que, com a mínim, ens faran somriure. Aquesta pastisseria clàssica, que elabora tots els seus productes sense additius i de forma artesanal, és un establiment familiar que fa anys que endolceix la vida de molts graciencs.

L’especialitat: Tenen cookies de tota mena, brioixeria i fins i tot canapès per a serveis d’àpats, però a nosaltres ens agraden les xocolatines amb motius, com la de l’escut del Barça, la que recull escenes del Kama Sutra i fins i tot una amb la imatge de la Sagrada Família.

Advertising
Restaurants

Bubó

icon-location-pin Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Entrar a la botiga de Bubó és sentir com se’t desperten els sentits en qüestió de segons. I és que les seves creacions, a més de delicioses i originals, són extraordinàriament maques, pròpies de la pastisseria cool en què ens trobem, al peu de Santa Maria del Mar.

L’especialitat Tenen bombons, barres de xocolata, macarons, pastissos, i preparen, a més, unes delicatessen anomenades meteorits (xocolata barrejada amb fruites seques, ametlles, festucs i pipes). Però els nostres productes preferits de la Bubó són, de tota la vida, unes delicades criaturetes anomenades Xocoxups, unes piruletes amb base de gianduja que poden ser de festucs amb gerds i coco o de llet i xocolata negra. Vici.

Per postres!

xurro aeri tickets
©Ivan Giménez
Restaurants, Cuina creativa

Xurros aeris amb un cremós de xocolata a la pedra

icon-location-pin Eixample

Sempre a l’avantguarda en rebosteria, unes de les últimes postres que han presentat a Tickets són aquests curiosos xurros aeris, elaborats amb merenga seca, que s’acompanyen amb un cremós de xocolata a la pedra que no oblidareu.

Advertising
pa amb xocolata
©Ivan Giménez
Restaurants, Italiana

Pa amb oli i xocolata

icon-location-pin Sant Antoni

Al restaurant Due Spaghi res no és el que sembla. El pa amb oli i xocolata, en què l’oli es presenta esferificat i el pa filat, és un exemple més d’aquest tarannà lúdic i creatiu.

Advertising
Aquesta pàgina ha migrat al nostre nou disseny de manera automàtica. Si hi veus res d'estrany, avisa'ns a feedback@timeout.com