Aquesta és la casa del xef italià Matteo Bertozzi, qui va estar al capdavant de My Fucking Restaurant i Assalto. Fart de les pressions dels primers llocs dels rànquings dels millors restaurants, treballar en primera línia del turisme i alhora ajustar-se als criteris de sostenibilitat màxima, Bertozzi va retirar-se dels seus dos projectes i l'estiu del 2025 va obrir una petita i curosa casa de menjars al cor del Poblenou més veïnal, sense brunch ni expats a la vista. "Calia estar a Slow Food, tenir l’estrella verda Michelin i alhora el Sol de Repsol. Donava a menjar a vuitanta comensals al dia i m’havia autoimposat moltes regles: volia la sostenibilitat al cent per cent. I al final no podia comprar res, perquè tot se m’escapava del marc en què m’havia confinat".
El subtítol Casa de Menjars no és postureig: això és un restaurantet –en podrien dir bistrot– amb preus molt ajustats, quasi populars, on Betozzi posa en joc la seva mà mestra per inventar-se plats a través del producte de proximitat treballat a escala humana, lluny d'aquelles cent persones que feia al dia. És un restaurant gastronòmic de barri, diu. I això es comprova en plats esplèndids com unes mongetes verdes amb stracciatella fumada, miso casolà amb retalls de pa i ametlla garapinyada, un plat estiuenc i amb matisos. O també més contundents, com un tataki de presa ibèrica tonnata. La mateixa salsa que al plat italià, però amb porc. La típica crema de tàperes i anxova va combinada amb un chimichurri d’algues, el toc de greix contrastat amb salinitat marina i vinagre. És un lloc per anar-ho sovint: canvi constant de carta, producte de temporada total, preu molt ajustat.