Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Time Out Box: 10 dels millors locals de burgers de Barcelona

Time Out Box: 10 dels millors locals de burgers de Barcelona

Les Time Out boxes ofereixen l'experiència foodie d'excel·lència amb algunes de les millors hamburgueses de Barcelona

10 dels millors locals de burgers de Barcelona
Per Time Out Barcelona editors |
Advertising

Si les hamburgueses són el vostre plat favorit, esteu d'enhorabona, perquè la nova Time Out Box és per a vosaltres. Amb la nova capsa us beneficiareu de nous descomptes directes i reals en una espectacular selecció entre algunes de les millors hamburgueses de la ciutat. Només cal presentar el descompte i gaudir del sabor. Irresistible, oi?

El funcionament és ben senzill: a la capsa trobareu deu targetes amb 50% descompte, una per a cada establiment (tots curosament escollits pels nostres crítics). Presentant la targeta corresponent a cada establiment, pagareu la meitat del total del menjar d’un àpat a la carta per a dues persones (inclou hamburguesa, patates, complements...). No s'inclouen les begudes ni els menus especials.

Gaudireu d’aquesta oferta sense restriccions d’horaris ni de dates durant un any: qualsevol dia de la setmana, al migdia i a la nit. I no teniu l’obligació d’informar de la promoció quan feu la reserva! Això és tan senzill com treure la targeta en el moment de pagar i estalviar-se la meitat del preu del menjar.

La nova capsa Time Out Box: 10 dels millors locals de burgers està especialment adreçada als amants de les hamburgueses gurmets, i us permetrà cruspir-vos 10 de les millors receptes de carn i pa de la ciutat. Aquí va la selecció, que gaudiu de les hamburgueses!

 

 

NO T'HO PERDIS: I si encara en voleu més, descobriu la nova versió 2020 de la Time Out Box amb 10 dels millors restaurants de Barcelona

Restaurants, Hamburgueses

La Real Hamburgueseria

Eixample

El cel s’amaga en els detalls. I d’això en saben un munt a La Real, on han optat per oferir una carn excel·lent de vedella de Girona i un panet artesà fet a la seva mida. Tot és casolà, des de les patates fregides fins a la 'tortilla del guacamole. No us perdeu barbaritats com La Real 2.0, al seu nou local de Poblenou: un deliri de caramel·lització, amb dos discos d’entrecot madurat picat amb melmelada de bacó i panets amb cheddar gratinat. Alt nivell: els gelats de postres són de Delacrem.

Restaurants, Hamburgueses

Oval

La Nova Esquerra de l'Eixample

En aquesta hamburgueseria gurmet amb accent indie –la llista musical és exquisida, els Mishima hi van de tant en tant i hi van portar a sopar el Daniel Johnston– el client es pot confegir la seva pròpia recepta triant els ingredients (hi ha un bilió de combinacions!). O agafar una recepta fixada, com per exemple la brutal Chili Burger, amb xili, 'jalapeños' i maionesa de 'chipotle'. Molt bones hamburgueses, també amb carn de Nebraska, i una petita i encertada carta de vi a preus assequibles.

Advertising
Restaurants, Hamburgueses

L'Empanat

La Sagrera

Creieu haver-ho vist tot en matèria de panet carni? Aquí en menjareu de cérvol, amb crema de castanya, amb dònut (sí, sí, el pa és un dònut), de bisó amb cabrales (riu-te’n tu de la fusió dels restaurants creatius!), de cocodril i d’estruç! No digueu que no és innovadora i viatgera aquesta oferta! Si passeu d’exotisme, també hi trobareu la millor vedella i receptes molt atractives. I invents fabulosos com una hamburguesa de peus de porc i botifarra!

Chivuo's
©MariaDias
Restaurants, Cuina dels nadius americans

Chivuo's

Vila de Gràcia

A Chivuo’s són uns mestres de la barbacoa nord-americana: els seu 'pulled-pork' rostit amb espècies durant setze hores és un prodigi. I les seves hamburgueses no el desmereixen: una 'cheeseburger' que, més que de manual, és un paradigma: som davant una sucosa vedella a la barbacoa, 'cheddar' fos i bacó cruixent, un prodigi de sabor compacte i carn al punt, que te l’acabes i ja en voldries una altra. Són artesans i es nota: des de l’espectacular salsa barbacoa fins a altres entrepans, com el Philly Cheese Steak.

Advertising
Restaurants, Bar d'entrepans

El Filete Ruso

L'Antiga Esquerra de l'Eixample

L’adaptació de l’invent nord-americà a les nostres arrels té, a vegades, resultats espectaculars. El millor exemple és El Filete Ruso, pioner de la 'burger' gurmet a casa nostra –obert el 2008– i adscrit a l’Slow Food. L’emblema de la casa és l'homònima, amb all, julivert i suau arrebossat, encara que també trobareu receptes que apunten a l’alta cuina francesa i espanyola, com una extraordinària 'burger' amb brie i mostassa de Dijon. La vedella és excel·lent: carn de proximitat alimentada amb cereals eco.

99 % Moto Bar
FOTO: 99 % Moto Bar
Bars i pubs

Moto Bar 99%

Les Corts

'Burgers', motos i rock? El 99 % no és cap facsímil de cartró pedra. En Jordi Bou –antic 'roadie' de Loquillo–estima el gènere i regenta aquest deliciós local vintage on hi podreu menjar amb actuacions del milloret de l’escena 'rocking' nacional. No s’hi menja de qualsevol manera, ep: rere la teca hi ha l’Òscar Manresa, que aplica el seu ofici d’alta cuina en 'burgers' com la McManre: 180 gr de vedella top, salsa de la casa, rodanxa de foie i pols de kikos. I bona notícia: totes van amb patates fregides casolanes incloses.

Advertising
Restaurants, Hamburgueses

La Burguesa

Això és un 'win-win total': un restaurant d’hamburgueses que ajunta alta qualitat amb rapidesa de fast-food i preus molt continguts. Tres punts filosòfics bàsics: us portaran el plat a taula en no massa més de quinze minuts, el punt de cocció de la carn –vedella de la bona, 170 grams– és el que has requerit, al mil·límetre, i totes les hamburgueses es mouen en un tiquet d’entre 5,70 –bàsica, amb enciam, tomàquet o ceba– i 7,50 €: la Jamona, amb enciam, tomàquet, formatge i pernil ibèric.

Bueníssimo
Foto: Maria Dias
Restaurants, Italiana

Bueníssimo

Després d'afiançar-se al carrer Aragó amb una oferta de cuina italoargentina modèlica –pizza i passat, més hamburgueses de traca– Buenníssimo té cantonada Raval només centrada en el panet carni. Hi trobareu un oferta casolana i generosa–hamburgueses de 220 gr. picades a mà– amb receptes tant llamineres com la d’entraña de vedella de Girona amb formatge de cabra, confitura de maduixes i ceba vermella caramel·litzada.  Raconets gurmets de carn i de vida: també us hi podeu clavar un bon entrecot o una milanesa.   

Advertising
Foto: Maria Dias
Restaurants, Hamburgueses

Atabalats Gastrobar

Vila de Gràcia

Fa honor al seu nom: aquest restaurant de tres amic amb experiència en alta gastronomia té un menú de migdia excel·lent, que l’omple a petar, i a la nit entra en joc una carta d'hamburgueses gurmet i tapes creatives que són un deliri de sabor. L’especialitat de la casa és l’hamburguesa de picanha –tall brasiler– feta amb carn de vedella prèmium. Un exemple: la Redneck, amb ceba flamejada amb bourbon, salsa barbacoa i bacó. Ara, l’ofici es nota tant en opcions contundents –braves d’alt nivell– com en opcions lleugeres i saludables. 

Hamburguesa Oassis Natural Cooking
Foto: Maria Dias
Restaurants

Oassis Natural Cooking

Per fer una bona hamburguesa cal molt més que fer una acumulació d'ingredients; cal tenir una recepta inspirada i fer servir bona matèria primera. I aquestes dues coses no manquen a les de l'Oassis Natural Cooking. Us recomanen la de la casa: 180 grams de vedella frisona dels Pirineus amb formatge Gouda, guacamole, crema de formatge, tomàquet, enciam, xips de col arrissada, pinya, ceba confitada, tamarinde i salsa de soja i xili: una explosió amb una paleta de sabors multicolor. 

Fes-te amb les Time Out Boxes

Advertising