Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Veggie Burger Warrior Week

  • Restaurants
© Maria Dias
© Maria Dias
Publicitat

Time Out diu

Arriba a Barcelona la primera ruta de les millors hamburgueses vegetarianes

Del 6 al 12 de novembre es celebrará a Barcelona la primera ruta d'hamburgueses vegetarianes, impulsada per Väcka i Libre Foods, que recorrerà tot l'Estat: Veggie Burger Warrior Week.

L'hamburguesa és per a molts un aliment d'especial gaudi. Aquesta iniciativa per diferents locals de la ciutat ofereix alternatives vegetals completes que permeten que els amants de l'hamburguesa puguin gaudir-les amb toppings tan tradicionals com el béicon i el formatge en la seva versió vegana, de qualitat i de nivell nutricional. L'objectiu d'aquesta campanya és estendre les opcions vegetals de qualitat al sector de la restauració general en què les propostes solen ser adaptades extraient ingredients i deixant enrere la importància nutricional.  

A Barcelona hi participen diversos locals com Almalibre Açaí house, Katze, La Golosa Vegan Burger, Green&Burger, Manduca Coffe & Lunch, MakaMaka, Surf house Barcelona, Alive, Porky's Uptown, De Paula Hamburguesería, Quinoa, Wild Food, Debby's Good Veggie Food, Gallo Santo Marina, Atabalats, Botanic, Machaka Burger i Chivuos.

La veggie Burger Warriors serà present a 23 ciutats de l'Estat amb més de 60 restaurants participants i quasi 100 punts de venda on els comensals a més de gaudir de la varietat podran decidir, a través de la votació per QR al mateix local o delivery, quina hamburguesa mereix ser premiada amb el títol a La millor hamburguesa Plant Based d'Espanya. 

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà