Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Comèdies per començar bé la temporada

Comèdies per començar bé la temporada

Riure sempre va bé i tornar a l'activitat amb una obra de teatre que te'l provoqui és possible a Barcelona

El pare de la núvia
El pare de la núvia
Per Andreu Gomila |
Advertising

Després del desert teatral de l'agost, la nova temporada s'obre com un meló aquest setembre, amb obres noves i grans èxits que esperen mantenir els bons números a la platea. Però si el que volem tornar a l'activitat amb un somriure a la boca, res millor que una bona comèdia que allargui les bones estones que hem passat a l'estiu. I la cartellera de Barcelona en va plena.

NO T'HO PERDIS: Ves al teatre per 12 € o menys!

El top 7

Teatre

Vaselina

icon-location-pin La Villarroel, L'Antiga Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

Muntatge de Gabriele di Luca dirigit per Sergi Belbel, dedicat a tots els familiars de les víctimes i a totes les víctimes dels familiars que explica la història d’uns éssers humans derrotats, abatuts, abandonats en un racó del món que primer els va il·lusionar, després se’n va aprofitar i finalment, ridiculitzar tràgicament. Els Estats Units, juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar donar el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells dos s’hi afegirà Wanda, una noia obesa i insegura i Lucia, la mare de Fil, una dona frustrada que acaba de sortir d’una clínica per desintoxicar-se del vici que sempre l’ha perseguit.

Teatre

Kràmpack

icon-location-pin Aquitània Teatre, La Nova Esquerra de l'Eixample
icon-calendar

'Kràmpack', el debut com a dramaturg de Jordi Sánchez ('Plats Bruts', 'La que se avecina'), torna a la cartellera de la ciutat després de més de 20 anys sense ser-hi present. Dirigida ara per Pep Antón Gómez i protagonitzada per Jaume Casals, Lídia Casanova, Àlex Ferré i Mikel Iglesias, el text de Sánchez narra la història de quatre amics que se'n van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d'amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90 ('Friends', 'Frasier' o la pròpia 'Plats Bruts'), amb un to irreverent que s'ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

Advertising
Teatre

El pare de la núvia

icon-location-pin Teatre Condal, El Poble-sec
icon-calendar

Comèdia d'embolics que ens presenta a Francesc-Ramon Pujols-Pinyol, mestre galater i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol interpretat per Joan Pera, que està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon. El gendre ideal. La cosa es comença a complicar un dia abans de la boda, quan en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat…

Advertising