Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Píndoles

  • Teatre
Festival Píndoles
Foto: Sergi Panizo
Publicitat

Time Out diu

El Castell de Montjuïc serà l'epicentre del teatre de curta del Festival Píndoles

El Festival Píndoles és la cita referent del teatre breu a Catalunya i celebra la vuitena edició al Castell de Montjuïc de Barcelona. Del 10 al 12 de juny es podran veure fins a 18 espectacles en tres jornades de teatre. 

El Píndoles programa obres de teatre breu inèdites en espais no-convencionals amb un doble objectiu. Per una banda, donar visibilitat a nous talents. I, per l’altra, crear experiències en les quals el públic tingui un contacte pròxim amb els i les intèrprets, afavorint atmosferes immersives i transformant el concepte d’escenari.

Dels 18 espectacles que es podran veure 14 seran estrenes i 4 seran obres convidades. La selecció de les peces es fa mitjançant una convocatòria oberta on es poden presentar obres de teatre, però també d'altres disciplines com la dansa i el circ. Podreu veure obres com 'Crits i Xurros amb xocolata', on quatre joves que no es coneixen es troben en els lavabos d'una disco i s'hi queden tancats; 'Sandàlies', una comèdia sobre la misteriosa recepta que mescla convivència, veritat i amistat; i 'We Would Prefer Not To', una peça de teatre físic que presenta les ferides de dues dones que des de la seva por a la solitud, i per la seva manca d'amor, es busquen l'una a l'altra.

Podeu consultar la venda d'entrades a la seva web

 

Escrit per
Meritxell Palou

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà