Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Píndoles

  • Teatre
  • Castell de Montjuïc, Sants - Montjuïc
Field recording of oblivion d’Ariadna Grau.
Field recording of oblivion d’Ariadna Grau.
Publicitat

Time Out diu

El Castell de Montjuïc serà l'epicentre del teatre de curta del Festival Píndoles

El Festival Píndoles és la cita referent del teatre breu a Catalunya i celebra el desè aniversari al Castell de Montjuïc de Barcelona. Del 7 al 8 de juny es podran veure fins a 12 espectacles durant les jornades de teatre. 

El Píndoles programa obres de teatre breu inèdites en espais no-convencionals amb un doble objectiu. Per una banda, donar visibilitat a nous talents. I, per l’altra, crear experiències en les quals el públic tingui un contacte pròxim amb els i les intèrprets, afavorint atmosferes immersives i transformant el concepte d’escenari.

Dels 12 espectacles que es podran veure 8 seran estrenes, 3 obres convidades a edicions anteriors i una peça convidada del Festival 15m2. La selecció de les peces es fa mitjançant una convocatòria oberta on es poden presentar obres de teatre, però també d'altres disciplines com la dansa i el circ. Les propostes de teatre escrit d'aquesta desena edició son: 'Malauradament' d’Irene Hernanz, 'La cervesa de la setmana' d’Aida Picón, 'Eros i Psique' de La Confiança Teatre, 'Entre el bé i el mal' d’Uri Callau, 'Mira’l als ulls' de Martí Costa i 'Àngels de la memòria' d’Emili Corral. La peça de dansa l'interpretarà Ariadna Grau amb 'Field recording of oblivion'. La peça convidada pel festival 15m2 s'anomena 'Doma' i tracta sobre el patiment de les dones en una societat hetero-patriarcal. La coreògrafa de l'obra és Andrea El Ameri i s'inspira en la seva autobiografia, qüestionant-se i revelant-se contra els poders exercits sobre el seu cos. 

El festival també tindrà e un espai gastronòmic amb música d'ambient de DJ BeMa. L'entrada a taquilla costarà 15 € i l'entrada anticipada 12 €. Podeu consultar la venda d'entrades a la seva web.

 

Escrit per
Meritxell Palou

Detalls

Adreça
Castell de Montjuïc
Ctra. de Montjuïc, 66
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport
Espanya (L1, L3 i FGC) i després bus 150 per pujar al Castell. També s'hi pot pujar mitjançant el Telefèric de Montjuïc. Pàrquings públics per a bicicletes i vehicles privats motoritzats

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà