0 M'encanta
Guarda-ho

Grans personatges femenins

Les actrius prenen el protagonisme de la cartellera de Barcelona gràcies a obres on són elles les que porten la veu cantant

© Ros Ribas
Incendios

Barcelona és una ciutat de grans actrius. Ho ha demostrat històricament i ara mateix ho podeu comprovar a través de la cartellera. Algunes de les millors actrius del país han estrenat obra o estan a punt de fer-ho. I tenim altres noms que pugen amb força. Sílvia Bel, Núria Espert, Montse Guallar, Clara Segura, Laia Marull... Totes són a la cartellera!

Clara Segura: Les noies de Mossbank Road

Recomanat

Història que ens parla d’amistat, de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família. I és en aquesta casa d’estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran 'l’estirada' juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles.

Compra aquí Llegir-ne més
La Villarroel , L'Antiga Esquerra de l'Eixample Dimecres 21 febrer 2018 - Diumenge 4 març 2018

Emma Vilarasau: Si mireu el vent d'on ve

Adaptació de l'obra de Nell Leyshon, una de les dramaturgues més reconegudes del panorama britànic actual. Irene és la mestressa d'una finca dedicada al cultiu de pomes, on viu amb el seu fill. La seva filla se'n va anar fa molt de temps i n'ha perdut el contacte. Una tardor, ella torna i es desencadena aquest relat sobre la maduresa i els canvis de l'Anglaterra rural d'avui.

Llegir-ne més
Teatre Lliure: Montjuïc , El Poble-sec Fins al Diumenge 18 març 2018
Advertising

Comentaris

0 comments