Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les obres de teatre d'abril a Barcelona

Les obres de teatre d'abril a Barcelona

El millor teatre i dansa que podràs veure a Barcelona durant el mes d'abril

Oriol Broggi
© Maria Dias Oriol Broggi
Per Andreu Gomila |
Advertising

Constel·lacions al Mercat de les Flors, teatre anglosaxó de primera, algun clàssic contemporani teatre cuinat a casa per gent jove... El mes d'abril se'ns presenta ple d'obres de teatre i dansa que corris a aconseguir una entrada, fins i tot a preu de saldo. Aquí teniu la millor oferta del mes. No badeu, que us en quedareu sense.

NO T'HO PERDIS: Musicals a Barcelona

Teatre

Assedegats

Biblioteca de Catalunya (teatre), El Raval

Tres adolescents: Murdoch, que no troba ni sentit, ni lloc ni futur en un món que detesta, es lleva un dia amb una necessitat irrefrenable de vomitar verbalment tota la ràbia que acumula. Norvège, que s’ha tancat fa dies a la seva habitació i no vol sortir. Boon, que somnia ser escriptor, ha de fer un treball sobre la bellesa en forma de teatre. Quinze anys més tard, Boon, convertit en antropòleg forense, reconeix el cadàver de Murdoch, que havia desaparegut misteriosament, en unes restes trobades al fons del riu Saint Lorent.

Teatre

El Médico, el musical

Teatre Tívoli, Dreta de l'Eixample

Musical basat en best-seller de Noah Gordon, que ha participat activament en el procés creatiu, d'aquest gran espectacle amb més de 30 actors i 20 músics en directe, la orquestra més gran del teatre musical espanyol, amb un equip de més de 100 persones. Ambientat al Londres del segle XI, la vida del petit Rob J. Cole canvia per complet el dia que queda orfe i descobreix que posseeix un don inusual: pot predir la mort. Rob surt a l'aventura, disposat a creuar mig món per convertir-se en metge.

Advertising
John Cleese
Foto: Bob King
Comèdia

John Cleese

Coliseum, L'Antiga Esquerra de l'Eixample

L’actor i còmic John Cleese porta el seu espectacle 'Last Time to See Me Before I Die' (L’última vegada per veure’m abans de morir) a Barcelona! Cleese, que coneixereu com un dels membres originals de Monty Python, o com el protagonista de la popular sitcom britànica 'Fawlty Towers', pujarà el proper 13 d'abril de 2020 a l’escenari del Coliseum per repassar alguns dels moments més divertits i memorables de la seva increïble carrera, i fins i tot compartint clips mai vistos.

Advertising