Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gaudiu del Temporada Alta 2020!

Gaudiu del Temporada Alta 2020!

El festival de tardor de Catalunya Temporada Alta arrenca aquesta 29a edició amb un centenar d'espectacles, presencials i digitals, per tal que torneu a gaudir de les arts escèniques. Us expliquem tot el que heu de saber!

S'amplia la programació a distància de Temporada Alta!
Teatre

S'amplia la programació a distància de Temporada Alta!

Darrere de cada núvol gris i plujós hi ha un arc de Sant Martí, i el que ens porta el festival Temporada Alta és un de ben gran, colorit i brillant! I és que a causa de les restriccions i de les modificacions que han hagut de fer per tal d'adaptar-se a la nova normalitat provocada per la Covid-19, la programació ha estat modificada. Però això no significa que el teatre s'aturi, sinó que el tindrem més a prop que mai!Alguns dels espectacles que havíem de veure de forma presencial ara els podrem seguir gaudint, però de forma online. De fet, tota la programació A distància del festival s'ha allargat fins al 22 de desembre per, així, recuperar tot aquell teatre, tota aquella emoció, tots aquells diàlegs i monòlegs, i tots aquells plors i riures que ens hem perdut. El teatre ha estat aturat molt de temps, obrim-li les portes de les nostres cases i fem que l'emoció escènica segueixi viva a través de les nostres pantalles.Com bé expressa el dit, "qui no es consola és perquè no vol" i amb aquest gir de la programació, consolar-se serà d'allò més entretingut, fàcil i ràpid. Continueu llegint i descobriu tots aquells continguts de Temporada Alta que ara tindreu a un clic!

Els 11 imprescindibles de Temporada Alta 2020
Teatre

Els 11 imprescindibles de Temporada Alta 2020

Ni les estranyes i incertes circumstàncies d'aquest any han impedit que el Temporada Alta tiri endavant i torni amb una programació magnífica i a l'altura del reconeixement europeu que rep des de fa anys. Transformat, això sí, el festival d'arts escèniques presenta una 29a edició que pretén ser una mostra de continuïtat i normalitat amb tots els eixos característics que fan especial el Temporada Alta. Enguany, amb una programació única formada per aproximadament 100 espectacles, presencials i digitals, trobareu un fantàstic maridatge de grans noms de l'escena mundial com Jan Lauwers, Pippo Delbono i Romeo Castellucci amb obres de dramatúrgia i creació catalana d'autors com Julio Manrique, Àlex Rigola o Mercè Vila Godoy. En una època en què viatjar està complicat, aquesta tardor feu una escapada a les boniques ciutats de Girona perquè el millor del millor arriba directament a vosaltres per tornar a emocionar-vos amb la màgia de la interpretació. Segur que no sabeu ni per on començar, però nosaltres ja hem fet la nostra tria: continueu llegint i descobriu-la! El festival garanteix el compliment de les mesures preventives i de seguretat establertes pel PROCICAT als protocols sectorials i tornarà els diners de les entrades si s'ha de suspendre alguna funció a darrera hora.

Els 10 espectacles KM 0 de Temporada Alta que heu de tastar
Teatre

Els 10 espectacles KM 0 de Temporada Alta que heu de tastar

Donar llum a la foscor, això és el que farà Temporada Alta amb les propostes catalanes d'enguany. I és que en uns temps en què la cultura local està rebent constantment tota mena de maltractaments, la 29a edició del festival, que tindrà lloc del 7 d'octubre al 8 de desembre a diverses ciutats de Girona, s'aixeca per proporcionar un espai on les produccions catalanes puguin brillar. Llums, enfoqueu-les!Amb noms com Pau Miró, Bàr­bara Mestanza, Joan Yago, Ramon Madaula, Sol Picó, Sílvia Munt, Cesc Gay, El Pot Petit, entre d’altres, el festival d'arts escèniques de referència presentarà 52 propostes de creació catalana. Com cada any, el festival ha mantingut com un dels seus eixos principals la col·laboració amb companyies, productores i equipaments per a coproduir espectacles. La majora d'ells, s’estrenaran a Temporada Alta i al llarg de la temporada faran gira a teatres d’arreu del país. Sigueu els primers a assaborir-los! Els espectacles tindran lloc en diversos punts de Girona: des del nord amb Banyoles i Torroella de Montgrí al sud amb Palafrugell o Girona ciutat i els seus voltants com Salt i Bescanó. Una gran oportunitat perquè aquesta tardor us impregneu de teatre i gaudiu del turisme local. Continueu llegint, que us fem un llistat d'aquelles 10 propostes locals que heu d'incloure, sí o sí, al vostre itinerari!

La programació a distància del Temporada Alta per viure des de qualsevol lloc
Teatre

La programació a distància del Temporada Alta per viure des de qualsevol lloc

Si alguna cosa bona té la situació excepcional que estem vivint, és que aquesta 29a edició el festival Temporada Alta pica a la porta de cadascuna de les vostres cases. Ho heu llegit bé!Del 7 d'octubre al 8 de desembre, la programació del festival en format presencial conquerirà diverses ciutats de Girona en format presencial, però part dels espectacles també seran en format digital i els podreu gaudir allà on vosaltres vulgueu. Mòbil, tauleta o ordinador en mà... i llestos!A la pàgina web del festival trobareu una línia de programació a distància i, a mesura que aquest avança, els continguts online s'aniran actualitzant de manera regular perquè els pugueu consultar. A la fitxa de cada espectacle trobareu una icona que indica si el podreu veure en modalitat presencial, a distància o de totes dues maneres, i també hi trobareu un filtre on explorar i descobrir totes les opcions online que el festival ha preparat.Continueu llegint, que us presentem aquells 10 formats i espectacles que aquesta tardor ompliran els vostres dispositius mòbils!