Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gaudiu del Temporada Alta 2020!

Gaudiu del Temporada Alta 2020!

El festival de tardor de Catalunya Temporada Alta arrenca aquesta 29a edició amb un centenar d'espectacles, presencials i digitals, per tal que torneu a gaudir de les arts escèniques. Us expliquem tot el que heu de saber!

Els 11 imprescindibles de Temporada Alta 2020
Teatre

Els 11 imprescindibles de Temporada Alta 2020

Ni les estranyes i incertes circumstàncies d'aquest any han impedit que el Temporada Alta tiri endavant i torni amb una programació magnífica i a l'altura del reconeixement europeu que rep des de fa anys. Transformat, això sí, el festival d'arts escèniques presenta una 29a edició que pretén ser una mostra de continuïtat i normalitat amb tots els eixos característics que fan especial el Temporada Alta. Enguany, amb una programació única formada per aproximadament 100 espectacles, presencials i digitals, trobareu un fantàstic maridatge de grans noms de l'escena mundial com Jan Lauwers, Pippo Delbono i Romeo Castellucci amb obres de dramatúrgia i creació catalana d'autors com Julio Manrique, Àlex Rigola o Mercè Vila Godoy. En una època en què viatjar està complicat, aquesta tardor feu una escapada a les boniques ciutats de Girona perquè el millor del millor arriba directament a vosaltres per tornar a emocionar-vos amb la màgia de la interpretació. Segur que no sabeu ni per on començar, però nosaltres ja hem fet la nostra tria: continueu llegint i descobriu-la! El festival garanteix el compliment de les mesures preventives i de seguretat establertes pel PROCICAT als protocols sectorials i tornarà els diners de les entrades si s'ha de suspendre alguna funció a darrera hora.

Els 10 espectacles KM 0 de Temporada Alta que heu de tastar
Teatre

Els 10 espectacles KM 0 de Temporada Alta que heu de tastar

Donar llum a la foscor, això és el que farà Temporada Alta amb les propostes catalanes d'enguany. I és que en uns temps en què la cultura local està rebent constantment tota mena de maltractaments, la 29a edició del festival, que tindrà lloc del 7 d'octubre al 8 de desembre a diverses ciutats de Girona, s'aixeca per proporcionar un espai on les produccions catalanes puguin brillar. Llums, enfoqueu-les!Amb noms com Pau Miró, Bàr­bara Mestanza, Joan Yago, Ramon Madaula, Sol Picó, Sílvia Munt, Cesc Gay, El Pot Petit, entre d’altres, el festival d'arts escèniques de referència presentarà 52 propostes de creació catalana. Com cada any, el festival ha mantingut com un dels seus eixos principals la col·laboració amb companyies, productores i equipaments per a coproduir espectacles. La majora d'ells, s’estrenaran a Temporada Alta i al llarg de la temporada faran gira a teatres d’arreu del país. Sigueu els primers a assaborir-los! Els espectacles tindran lloc en diversos punts de Girona: des del nord amb Banyoles i Torroella de Montgrí al sud amb Palafrugell o Girona ciutat i els seus voltants com Salt i Bescanó. Una gran oportunitat perquè aquesta tardor us impregneu de teatre i gaudiu del turisme local. Continueu llegint, que us fem un llistat d'aquelles 10 propostes locals que heu d'incloure, sí o sí, al vostre itinerari!