'The producers' al Tívoli
Foto: Tívoli'The producers' al Tívoli
  • Teatre, Musical

The producers

El tàndem format per Àngel Llàcer i Manu Guix porta al Tívoli el musical més premiat de la història, 'The producers', de Mel Brooks

Publicitat

Time Out diu

Ja sabem que cada nova obra del tàndem format per Àngel Llàcer i Manu Guix és un èxit assegurat, però aquesta vegada ho hauran d'aconseguir posant en escena un fracàs estrepitós, ja que els seus protagonistes planegen fer-se rics produint un immens desastre i després fugir amb els diners. Aquest és l'hilarant argument del musical de Mel Brooks 'The producers', el més premiat de la història del gènere i que serà al Tívoli des del 15 de setembre de 2023 fins al 4 de febrer del 2024.

De què va, 'The producers'?

Max Bialystock és un productor de Broadway arruïnat que, juntament amb el jove comptable Leo Bloom, ordeix un pla per fer-se rics. La idea és aconseguir finançament per posar en marxa un musical i aconseguir que sigui un desastre per quedar-se amb els diners. El títol de l'obra amb el pitjor guió, pitjor equip i els pitjors actors? 'La primavera de Hitler'. Paradoxalment, aquesta comèdia de Mel Brooks, que va arribar a Broadway el 2001 (la pel·lícula original és de 1967) és el musical que més premis ha rebut de la història

Encadenant èxits

Aquest és el quart musical d'Àngel Llàcer i Manu Guix amb Nostromo Live, després de 'La jaula de las locas', 'La tienda de los horrores' i 'Cantando bajo la lluvia', produccions que han aconseguit arribar a més d'un milió d'espectadors durant els últims cinc anys i que han rebut setze premis Butaca, entre d'altres. En aquest nou espectacle, Àngel Llàcer i Enric Cambray són els directors d'escena, Manu Guix i Gerard Alonso els directors musicals i Miryam Benedited fa la coreografia. L'obra dura 150 minuts i és en castellà.

Quant costen les entrades?

Les entrades per a 'The producers' costen entre 23 i 67 euros i ja estan a la venda. També hi ha la possibilitat d'adquirir entrades flexibles (que es poden canviar fins 48 hores abans si tens un imprevist) i a preus especials per a grups de més de vint persones.

Consulta la nostra llista amb els millors musicals de Barcelona i la resta d'estrenes de teatre i dansa de la cartellera.

Detalls

Adreça
Preu
23-67 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà