Temps de Flors 2016

La guia més completa per gaudir de Temps de Flors 2016

Temps de Flors
©Ruben GarcíaTemps de Flors

Girona adopta cada any una nova fesomia amb el Temps de Flors, que transforma i omple de (més) vida els racons més emblemàtics de la ciutat. Durant deu dies, els carrers i les places es vesteixen amb espectaculars exposicions de flors que atrauen centenars de persones d'arreu del món. A la mostra s'hi sumen, com cada any, un munt d'exposicions, activitats, concerts, rutes... Us oferim la guia completa per viure i gaudir com mai del Temps de Flors.

11 exposicions que no et pots perdre
Què fer

11 exposicions que no et pots perdre

Torna Temps de Flors, una de les cites imprescindibles de les comarques gironines. 134 espais (patis, monuments i jardins), més implicació als barris i gairebé 200 projectes florals. Us fem un recull de les exposicions que s'han de veure sí o sí. Calceu-vos unes bones sabates, carregueu la bateria del mòbil i a caminar!

Les millors flors de nit
Bars i pubs

Les millors flors de nit

Del 7 al 15 de maig i a partir de les set de la tarda, hotels, bars, restaurants i pubs oferiran unes propostes d'allò més flors: tapes, dolços, menús i còctels especialment creats per Temps de Flors. Hem fet una selecció dels més imprescindibles.

Itineraris i instruccions
Què fer

Itineraris i instruccions

El millor per visitar Temps de Flors és, ho sabem tots, tenir ganes de caminar i perdre's per la ciutat. Si aneu amb pressa o us agobien les aglomeracions de gent, no us perdeu les nostres instruccions.

 Cites amb la cultura
Què fer

Cites amb la cultura

Aquests dies Girona s’omplirà de flors però també de cultura. Festivals, activitats i mercats envairan les places, museus i auditoris de la ciutat. Hem fet un recull de les més destacades perquè no us en perdeu ni una. Teniu l'agenda a punt?

Guia essencial de Girona

Restaurants
Restaurants

Restaurants

Allotjament
Què fer

Allotjament

Bars
Bars i pubs

Bars

Botigues
Botigues

Botigues