Ostenta l’honor de ser la pizzeria més antiga de Girona i, tot i que va obrir el 1986 al barri de l’Eixample, des del 1992 està ubicada a Pedret, segurament la porta d’entrada més bonica de la ciutat, resseguint la llera del Ter just quan el riu Onyar fa pocs metres que hi ha desembocat. A part de ser un restaurant de cuina casolana amb menú assequible de migdia entre setmana, la pizza és l’autèntic amo i senyor del local. Fetes artesanalment i amb preferència per matèries primeres autòctones, la pizzeria compta amb una extensa carta on fins i tot hi ha espai per una selecció de pizzes sense lactosa, a banda de les clàssiques i les més d’autor, i també serveixen pizzes aptes per a celíacs si es reserva amb antelació.
La gastronomia italiana és molt més que pizza i macarrons. Deixeu-vos de pizzes a domicili i entreu en el món dels risottos, les panna cottas i focaccias. Fem un recorregut pels nostres restaurants italians preferits de la capital gironina. Però si creieu que ens n’hem deixat algun, digueu-nos-ho en els comentaris. Buon appetito!