Ostenta l’honor de ser la pizzeria més antiga de Girona i, tot i que va obrir el 1986 al barri de l’Eixample, des del 1992 està ubicada a Pedret, segurament la porta d’entrada més bonica de la ciutat, resseguint la llera del Ter just quan el riu Onyar fa pocs metres que hi ha desembocat. A part de ser un restaurant de cuina casolana amb menú assequible de migdia entre setmana, la pizza és l’autèntic amo i senyor del local. Fetes artesanalment i amb preferència per matèries primeres autòctones, la pizzeria compta amb una extensa carta on fins i tot hi ha espai per una selecció de pizzes sense lactosa, a banda de les clàssiques i les més d’autor, i també serveixen pizzes aptes per a celíacs si es reserva amb antelació.
És el plat més famós d’Itàlia. Un autènic plaer rodó. Tant, que s’ha convertit en un autèntic ‘fast food’. Potser per això, els millors restaurants italians s’esforcen dia sí dia també en crear la pizza perfecta. Hem seleccionat algunes de les millors de Girona, però si creus que ens hem oblidat la teva pizzeria preferida, diga-ho en els comentaris!