És dir el nom de La Calèndula i sentir que sĂłn paraules majĂşscules perquè la singularitat d’aquest restaurant capitanejat per la mediĂ tica cuinera Iolanda Bustos li ha valgut una fama mĂ©s que merescuda. Per si hi ha per aquĂ algun despistat: La Calèndula es caracteritza per l’aposta per la cuina de les flors. SĂ sĂ, ho heu sentit bĂ©. Amb l’amor per la naturalesa per bandera i el toc Ăşnic que li dĂłna l’Empordanet que l’acull, aquest restaurant de RegencĂłs que tĂ© els seus orĂgens a la ciutat de Girona ha picat pedra per obrir un nou ventall gastronòmic on les herbes i flors no sĂłn nomĂ©s elements decoratius al plat sinĂł autèntiques protagonistes carregades de nous sabors. Podeu tirar de carta i atrevir-vos amb plats com ortigues de mar arrebossades, turbot salvatge al forn amb blat marĂ i salsa d’anemones o pinya infusionada amb flors d’hibisc i sorbet d’estragĂł; o bĂ© escollir el menĂş silvestre i deixar-vos sorprendre amb la degustaciĂł dels principals hits que ofereix el restaurant i que sĂłn representatius de la filosofia de la casa.
Són restaurants de poble però no esperis trobar-hi cuina tradicional de l'àvia. Són llocs d'alta cuina que tenen una carta creativa i atrevida que no et deixarà indiferent.