De compres pel Raval

Descobreix algunes de les millors botigues del Raval

0

Comentaris

comments.add +

Trobes a faltar algun establiment important del Raval? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Les Topettes

Mobiliari fet a mida i col·locat amb gràcia (la petjada de Fusta'm hi és present), tot de llums blaus que pengen del sostre. Per les prestatgeries desfilen productes d'estètica com perfums, sabons, cremes, colònies i espelmes amb embalatges sorprenents. Hi trobareu les firmes Sting in the Tale, Marvis, Keims, Cowshed, Andrea Garland i Juliette at Home i us costarà sortir-ne amb les mans buides.

 1. Joaquín Costa, 33, El Raval, 08001
Informació

©Scott Chasserot

Fusta'm

 • Recomanat

La paraula 'vintage' sonava amb força i el carrer Joaquin Costa utilmava els preparatius per convertir-se en peatonal. Llavors van arribar ells, Fusta'm, el projecte de la restauradora Lídia Matos i el fuster Oriol Viñas. Fans dels Eams i de voltar per fires d'Europa i Estats Units, aquí  trobareu mobles, làmpades i objectes de decoració dels anys 50 fins als 70. Necessiteu un projecte d'interiorisme? Busqueu una relíquia de despertador? Us deliu per convertir aquell racó de casa en el bar? Passeu per Fusta'm.

 1. Joaquín Costa, 62
Informació
time out barcelona 03 02 2012 tienda chandal valldoncella fotografo ivan moreno

time out barcelona 03 02 2012 tienda chandal valldoncella fotografo ivan moreno

Chandal

Una 'concept store' emmirallada en el 'retro lux' on trobareu discos de segells discogràfics internacionals, samarretes, fotografies, articles de decoració i bagatel·les diverses com jocs electrònics de quan éreu petits.

 1. Valldonzella, 29, Ciutat Vella
Informació

Discos Paradiso

Calen espais on flueixin els intercanvis d'idees, on es puguin distribuir i promoure petits projectes locals. Amb aquesta filosofia i amb una autèntica passió pel vinil va néixer la botiga Discos Paradiso. Música i forma són importants, en aquest lloc per a les troballes.

 1. Ferlandina, 39
Informació
El bigote del Sr. Smith

El bigote del Sr. Smith Maria Dias

El Bigote del Sr. Smith

El Bigote del Sr. Smith és un dels espais que fa bategar de cultura el carrer Joaquin Costa. Funciona com a galeria d'art –on es donen a conèixer talents de casa que no tenen espai a les galeries convencionals–, també és un espai de coworking, s'hi organitzen tallers i hi ha una petita botiga, on trobareu les ceràmiques de Krasznai i les mitges de We love colors, entre d'altres.

 1. Joaquim Costa, 38, El Raval
Informació
Millà

Millà

Llibreria Millà

 • Recomanat

Situada al 'triangle de les Bermudes' de l'escena catalana, entre el Liceu i el Romea, Millà ha assortit durant més de cent anys els professionals i aficionats del teatre amb els llibrets per a muntatges teatrals.

 1. Sant Pau, 21, El Raval, 08001
Informació
La Variete

La Variete Maria Dias

La Varieté

Peces d'artesania de Bangkok en clau contemporània. Aquesta és l'essència de La Varieté, una petita botiga del Raval en què trobareu moda, complements i roba per a la llar.

 1. Pintor Fortuny, 30, El Raval
Informació
Holala!

Holala!

Holala!

Fa 40 anys que es dediquen a allò que més els agrada, el 'vintage', i al Raval tenen un dels seus quarters generals. Els mercats de puces i el mobiliari industrial alimenten aquesta cadena nascuda a Saint-Tropez on és possible adquirir des de roba retro fins a mobles importats de França i Estats Units, fins a complements, llibres i revistes.

 1. Plaça de Castella, 2, El Raval
Informació
Loring Art

Loring Art

Loring Art

 • Recomanat

Obrir un local dedicat exclusivament a llibres d'art semblava una bogeria. Quan Loring Art va apujar la persiana, l'any 1996, el seu fons tenia poc més de cent registres. Avui dia ja és un punt de referència per a la gent del sector, perquè el seu és un dels millors catàlegs d'art contemporani. Ja tenen més de 20.000 títols, i la cosa segueix amunt!

 1. Gravina, 8, El Raval, 08001
Informació

Els usuaris diuen

0 comments