Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Clubs. Art a la pista 2022

  • Art
  1. Clubs. Art a la pista
    Foto: ClubsClubs. Art a la pista
  2. Clubs. Art a la pista
    Foto: ClubsClubs. Art a la pista
Publicitat

Time Out diu

El 17 i el 18 de desembre, diverses sales de Barcelona i l'Hospitalet programen instal·lacions, performances i videoart

Què passa als clubs nocturns quan no hi ha concerts i no s'hi balla? Són uns espais magnífics per a altres activitats i manifestacions artístiques i, per aprofitar les hores en què no s'hi fa res, va sorgir la iniciativa Clubs. Art a la pista, que els dies 17 i 18 de desembre de 2022 arriba a la segona edició amb disset artistes, alguns internacionals, que proposen exposicions, instal·lacions, videoart i performances a diverses sales de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat: FreedoniaMeteoro, Apolo i Sidecar, i Salamandra i El Pumarejo, respectivament. 

Programa internacional

Pel que fa a la videocreació, destaca la presència d'artistes com Rineke Dijksta (Països Baixos), Cecilia Bengolea (Argentina), Young-jun Tak (Corea del Sud), Bianca Kennedy (Alemanya), Aïda Bruyere (França) i el col·lectiu berlinès Conglomerate TV. De casa nostra, hi seran Anna-Irina Russell, Jordi Mitjà i Álex Marco, amb un vídeo molt adient sobre el paisatge després d’una festa.

Festa final al Sidecar

Pel que fa a la performance, hi participen la companyia de dansa laSADCUM; el ballarí i coreògraf Pol Jiménez, la coreògrafa i dramaturga María Jurado, a més de Noela Covelo, Laura Ramirez i Andrea Zavala, Anne-Lise Coste i Jokko Collective, que tancaran el cicle amb una festa final al Sidecar, diumenge 18 de 20 a 23 h.

Les peces es podran veure de 12 a 18 h, tot i que haureu de consultar la web per estar atents a activacions concretes i per comprar les entrades (12 euros l'abonament, 9 un dia). I hi haurà un bus que us portarà a l'Hospitalet, per poder fer el recorregut complet per un cicle que vol incidir en el que ha fet sempre la pista de ball, ser un espai per connectar els uns amb els altres i unes disciplines artístiques amb les altres. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de desembre i gener a Barcelona

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
art-clubs.com
Adreça
Preu
9-12 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà